Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 -2008 -упс ай дид ит агейн :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За съжаление тази 1 точка не ни достигна,не вярвам Глок да е искал -така да завърши финала-просто беше с гуми за сух асфалт,Браво на Маса,беше перфектен,но в крайна сметка както той каза-това е моторспорта......А,какво ще кажете за коментаторите-то бива пристратие ........,но в крайна сметка не всички фенове са от Макларън........!!!
    sigpicSelenia 20K for Alfa Romeo

Comment

• таз пача Хамилтън освен е бахти неприятника! връзкар! не знам дали ви е известен факта че Рос Браун ебе леля му. това е напълно сериозно и който се разтърси ще провери дали казвам истината! много ми е неприятен! Маса (и той ми е малко дразнещ) направи сташно състезание! аз лично съм супер фен на Кими щото е непукист и абсолютно алкохолно петно! тоз освен да пие друдо не знам дали прави!
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        не знам дали ви е известен факта че Рос Браун ебе леля му.
        Ти светил ли си им?
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• 147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
          Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
          156 2.4 JTD - ex

Comment

• Как може да се вълнувате от някакъв измисленяк, като Хамилтън, дето за втора година щеше по най-левашкия начин да изпусне титлата ...

Тимо Глок заслужава да бъде пренесен и хвърлен от статуята на Исус в Рио! Най-спокойно си отвори завоя и даде път, като че ли го изпреварват с обиколка.

http://www.youtube.com/watch?v=0D63WnBwYWs

Last edited by wwweb; d.m.y г., 13:36.

Comment

• не - чета доста пък и близки мои роднини работят в една от най-големите автомибилни медии в страната. Що?
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• е нали англичаните дълго време нямали шампион и краино време било да се запишат споко и тая чернилка ще изпадне във немилост след някои друг сезон както стана и със неговите предшевственици имена няма да цитирам всяко чудо за 3 дни казват старите хора
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                  не - чета доста пък и близки мои роднини работят в една от най-големите автомибилни медии в страната. Що?
                  Щот достоверен източник на подобни информации може да бъде само светенето.
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• В чест на Хамилтън, Глок е вече с нов цвят на кожата ...

Comment

• Титлата и Хамилтън много ви бодат очите на някои тука. Пилот нямате като света пък се впрягате кой е по-виновен, Глок ли Валтер ли или някои друг патрон. Айде не се впрягаите догодина ще спечелите.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Абе всичко е разработка на военните, нали ви казвам! За да си мислим, че нещата, които са така, не са така, и нещата които не са така, са така!

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                          Пилот нямате като света пък се впрягате
                          Хохохохо,що,кой е вашия пилот като света
                          2011 Giulietta MA-ex
                          1995 155 1.8 TS 8V
                          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Тимо се издъни, но е пичага! Ако не беше решил да се пробва със сухи гуми знаем че за Маса нямаше да има никакъв шанс. Все пак след 70 изминати обиколколки най-важното е да финишираш.
                            Това състезание ще се помни дълго!
                            Догодина се надявам Ферари да повтори титлите с Кими от '07, а ако след това вземат Фетел си мисля че титлата ще е за апенините 5-6 старта преди края на сезона както преди време...
                            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                            и делта

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                              Хохохохо,що,кой е вашия пилот като света

Хамилтънчо

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                                Титлата и Хамилтън много ви бодат очите на някои тука. Пилот нямате като света пък се впрягате кой е по-виновен, Глок ли Валтер ли или някои друг патрон. Айде не се впрягаите догодина ще спечелите.
                                много ясно че ще спечелим нали нямало англииски пилот шампион от 12год. е сега вече го имате нали доволни ли сте вече?7млн.за една седмица похарчени!!!работата ви не е чиста
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X