Известие

Collapse
No announcement yet.

За всички любители на автомобилния спорт!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ShoxXx
    Мога да напиша цялата организация как става ОТ...ДО

Но има ли смисъл, като не съм видял повече от 3 Алфи на Божурище, камо ли да ходи някой ей така за уикенда на писта като Калояново да кара.

Хората са си направили шампионат, а тук най-много да се спретне едно любителско уикендче от 5-6-7коли.
    и те май са мой тез три алфи

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

в неделя на бояна 5 часа
      AlFa RoMeO 155 1.8 twin spark 16v

Comment

Нено предизвиквам те с най - слабата ти кола
        Че моята още има да яде.
        sigpic
        punto GT '96

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
          Първоначално публикувано от Connor
          Да се организира тогава за всички италиански коли , айде да не е само алфа?
          ...ма те тогаз Фиатите ша ни отупат
          Ще ни отупат друг път....

Comment

аз ше карам на 2 цилиндара че много ше ви бия

Comment

ама да сте сериозни 5-6 някаде да сте там

Comment

По принцип много хора не идват защото няма смисъл да участват ... като кажете клас до 1.6 или до 1.8 атмосферни - къде да дойдат ... Голяма част от фиатите са малолитражки и някое TS ги яде както си иска ... ама ако направите примерно клас до 80 к.с. примерно или малко повече да има такъв клас - мисля, че ще има още много участници ... Както VW клуба ... аз не бих си направил труда да идвам до Калояново, за да участвам в клас до 1.6 атмосферки, защото просто няма да има смисъл да си хабя бензина (изключвам кефа и разходката от цялата работа), но ако има клас до 86 к.с. да кажем (казвам 86 заради пунто спортинг ) бих участвал, защото там вече уменията ще имат голямо значение... като някой е с 40-50 к.с. отгоре - дори да съм шумахер шансовете ми са минимални Но за жалост не мисля, че някой би се хванал да го организира при тези обстоятелства ...
                Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Първоначално публикувано от kiler_4o
                  ... ама ако направите примерно клас до 80 к.с. примерно
                  А ти алфа до 80 к.с. виждал ли си ?!?

Comment

то в Пловдив на сбирките се събират над 15 коли пък за калояново ще се надъхат още повече тамън ще искам да тествам бързАта 145-ца
                    alfa 164 t.s ex
                    tipo 2,0 16v turbo ex
                    opel astra amnesia ex
                    megane 2 ex
                    alfa 159 jtd ех
                    audi A6/S TQ 330+
                    audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                    alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Добре де,дайте да НИ организирате едно такова мероприятие.Който се запише да участва,а не дойде ли да го оплюят здраво,ако трябва и да се плаща предварително.Аз лично мога да помогна логистично в София,по цял ден съм в движение.Кафето и топлите напитки от мене Може първо пробно да се направи в София да се види кой е сериозен и ако има втори кръг да е в Пловдив.Все пак най-интересната част на феста беше драга,бе се си мисля, че ще има интерес,а и щях да забравя наистина е хубаво да е за всички Италиянски машини все пак-Съединението Прави Силата.
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                      Alfa Romeo 33

Comment

ЕЕЕ стига с тая София, моля ви се. Каквито и мероприятия да има все ще са в София. Примерно сега ще има сбирка на 166-ци и познайте къде е ??? Какво пречи да е в Калояново, като при фолцвагените?

Comment

По принцип много хора не идват защото няма смисъл да участват ... като кажете клас до 1.6 или до 1.8 атмосферни - къде да дойдат ... Голяма част от фиатите са малолитражки и някое TS ги яде както си иска ... ама ако направите примерно клас до 80 к.с. примерно или малко повече да има такъв клас - мисля, че ще има още много участници ... Както VW клуба ... аз не бих си направил труда да идвам до Калояново, за да участвам в клас до 1.6 атмосферки, защото просто няма да има смисъл да си хабя бензина ... като някой е с 40-50 к.с. отгоре - дори да съм шумахер шансовете ми са минимални
                          Ако знаеш че всичко това дето си го мислиш е точно наопъки Лошото е, че повечето писали хора в тая тема също мислят подобно

Къде са хората дето имат доста каране на Калояново, да кажат няколко думи

Какво значи няма смисъл да идвам, да си хабя бензина и т.н.
                          Това Пунто ако си му свикнал да го караш по трасе и ако излезеш на пистата с добро окачване и хубави гуми ще си ей така ухилен след обиколките.
                          Хората на запад си правят просто клубни събирания да покарат на писта и да се научат да си карат колите все по-добре всяко следващо ходене.
                          А тука награди се разискват, коне, класове Каране трябва а не чудене само.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube
                          evo2 600

Comment

Здравейте,

ако някой успее да ме запознае с гамата на Алфа Ромео ще мога да измисля някои възможни класове и при желание да направя нещо и за вас!

Поздрави! Bobby_
                            ПО-ДОБРЕ 10МИНУТИ ПО-КЪСНО НА ТОЗИ СВЯТ ОТКОЛКОТО 40ГОДИНИ ПО-РАНО НА ОНЗИ.....

Comment

Първоначално публикувано от ICI
                              По принцип много хора не идват защото няма смисъл да участват ... като кажете клас до 1.6 или до 1.8 атмосферни - къде да дойдат ... Голяма част от фиатите са малолитражки и някое TS ги яде както си иска ... ама ако направите примерно клас до 80 к.с. примерно или малко повече да има такъв клас - мисля, че ще има още много участници ... Както VW клуба ... аз не бих си направил труда да идвам до Калояново, за да участвам в клас до 1.6 атмосферки, защото просто няма да има смисъл да си хабя бензина ... като някой е с 40-50 к.с. отгоре - дори да съм шумахер шансовете ми са минимални
                              Ако знаеш че всичко това дето си го мислиш е точно наопъки Лошото е, че повечето писали хора в тая тема също мислят подобно

Къде са хората дето имат доста каране на Калояново, да кажат няколко думи

Какво значи няма смисъл да идвам, да си хабя бензина и т.н.
                              Това Пунто ако си му свикнал да го караш по трасе и ако излезеш на пистата с добро окачване и хубави гуми ще си ей така ухилен след обиколките.
                              Хората на запад си правят просто клубни събирания да покарат на писта и да се научат да си карат колите все по-добре всяко следващо ходене.
                              А тука награди се разискват, коне, класове Каране трябва а не чудене само.
                              Достатъчно е моралната награда, да знам примерно, че в моя клас съм да кажем на 4то място

Не се замислих наистина, че до 80 коня алфа ... но 90 коня има
                              Бе в общи линии ако ще до 150 к.с. да е първия клас ако имам възможност пак бих дошъл, защото обожавам карането по писта ...
                              Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                              Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Просто ви казвам, че ако никой не е карал преди това на писта и се пуснат 10-15 коли едновременно ще има много ПТП-а!!!!

ПС: Каското на писта не важи
                                1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                                1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                                2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Working...
                                X