Известие

Collapse
No announcement yet.

Тиграта Куршум

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тиграта Куршум

Гайда стига вече бе!
    Като искаш да видиш колко ти върви колата в сравнение с Алфа.... пусни се с 33-ка 1.7 16в Боксер.
    Ето виж колко сте сходни:

1-во: и двете сте на почти еднакви килограми

2-ро: и двата мотора са с една кубатура

3-то: и двата мотора са 16V

Това е твоята Алфа за сравнение. Сложи си ръката на сърцето и ми кажи... не съм ли прав?

Ама сега ние каква вина имаме, че ще те направи съндър и отсрани ще изглежда, че караш назад а не на пред.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

а само аз не съм си пиел хапчетата

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Расте ли пишката?
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

тя моята е от 15 000 евро

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

гайда що не се кръстиш тигър ми гайда ммммммммм може да те бият като гайда и затова си с тоя ник
          например ще си Tigra -Boxer killer
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Един клиент идва при мене вчера с Тиграта на жена си. Слизайки:
            - Човек тва е наказание!
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

А бе че Алфата има кусури има ама тая тигра е гавра с автомобилостроенето!
              145, 1.6 I.E. Boxer
              Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
              Subaru Legacy 2.5

Comment

абе бегаи тва се едно се воза в каруца много зле ама на външен вид е яка
                AlFa RoMeO 155 1.8 twin spark 16v

Comment

Аз несъм се возил в тигра обаче навремето като бях малък я помня тая кола като излезе наи новата а у само путки я караха : )) и сега мн често виждам жени в тая кола купи си опел кадет фриско лимитед едитион по хард ще си
                  Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

До тигра рацера,
                    1 баце 166 не е кола за състезания и аз не съм я взел с такава цел, но ако искаш може се пробваме по магистралата тръгваме от караулката и до като свърши или докат не скапеш мотора по скоро щот с тия 150 нютона некси на Вакарел не те виждам а за завоите и клатушкането си мноооого далече от истината
                    2 не ми давай за пример старата хонда 1.6 защото тя си върви аз не падам от марс и когато почнаха гонките в София и съм се състезавал ти не си имал книжка.
                    3 със QV-то колкото бегачки съм поцепил ти толкоз коли на писта не си виждал.
                    4 що винаги сравнявате най силния мотор на една кола с най слабия на Алфите като и по килограми не са същите, я земи една Q-4 ка да видим какво ще стане, или пък знаеш ли когато сивик се натовари до 1350 колкото е QV и се пуснат какво става с хондата....
                    5 в предишната тема писах за конкретен модел и мотор защото Сфинктера пак се заяждаше с момчето без да е наясно с много неща, никъде не съм писал че всички хонди не вървят.
                    6 когат проумееш че да си вършиш работа с малка шумна и друсашта кола е кофти ще си говорим пак иначе знайш колко ме е яд докато съм си пуснал автопилота на 170 слушам си мнооого леко музика защото вътре е тихо и няма нужда да усилвам, стоя си на хлад и изведнъж някаква малолитражка ме изпреварва преко сили направо ти казвам мноо се ядосвам, но продалжавам да карам на автопилот и по едно време ооо чудо изпреварвам малолитражката......

Comment

Абе Тиграта и Пумата, не са лоши ама който си ги е купувал за "спортни коли" нацяло се е объркал. Това са си Корса и Фиеста с други ламарини.
                      А 166 е сигурно с най-спортното окачване в класа си, клатушка се по завоите на някои лаладжии мозъка . .
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

та дасе върнем на темата ...тука ми давате пример с коли примерно алфа 145 1.6 срещу астра гси. за тая кола несъм казал абсолутно нищо , със 146 с такъв мотор съм съгласен да се пусна 2 ро съм се пускал и резултата беше ясен 3 то нз защо в темата за алфа срещу хонда като защитих хонда и стана въпрос за тиграта ако си сложа на аватара някое феррари дали ще се промени нещо някой друх почна да чопли за нея 4 то тая алфа нее в класа ми дасе пусне с някоя хондичка 1.6 и май си е вече наистина в класа при спортните коли 5. колата несъм я взел с цел спортна а по скоро практична и доло горе бързичка. да си намирам из варна места за паркиране и дамие по лесно в движението 6 то колегата с алфата ми беше казал че никога няма да се кача в 166 прав е понеже нямам интерес към нея и неми се иска като се счупи да давам една тигра пари за ремонта и....та човека пуснал темата нека недава примери с чуждите коли ами даси гледа неговата дасе примери че нее по бърза от мойта или ако нему се вярва да дойде даго разцепа та за всички рейсъри
                        имаше една тема в която предизвиквам хора с 146/ 1.6 120 коня стоков мотор. 3 такива има в тоя форум който са от сливен и едно газе несе нави дасе пусне само серго се престраши с 1.7 16в и на 400 метра данеказвам голям дума че съм го бил след подобренията вървяхме на кантар и вече на високите след 160 ме духна.....

Nasko_77

РАЗЛИКАТА ЩЕ Е СЪЩАТА КАКВАТО ЩЕ Е ТВОЙТО 1,4 С МОЙТА ТИГРА
                        ТАМАН СЕ БЯХ ПОСПРЯЛ НО ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ ПОЧНЕ ПАК ДА КОМЕНТИРА .

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner
                          гайда що не се кръстиш тигър ми гайда ммммммммм може да те бият като гайда и затова си с тоя ник
                          например ще си Tigra -Boxer killer
                          по тъпо изказване небях прочел досега чесно преди няколко месеца имаше 1 със същата алфа като твоята и ме гледа че се пускам и дойде при мене и вика аи дасе пробваме с алфгата викам му колко коня е и подигравателно ми вика 100 тина и са смеят тия които бяха с него.викам му добда след гонката гледаше като ваксинирана кокошка като го попитах после пак колко коня е се зарадва и ми вика 129 или нещо от рога след това аз му казах подигравателно дая закара на росен чанев (отпадаци)абе който е от сливен ще разбере

Comment

Първоначално публикувано от gaidata
                            аз му казах подигравателно дая закара на росен чанев (отпадаци)

xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxax мармаладм, аз ако бях на негово място щях да се "само-убеся" или да изчезна безследно
                            Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Тук стана страшно. Само раЦери
                              sigpic
                              SCUDERIA ITALIA
                              BMW 5-er
                              BMW 7-er
                              Fiat GP

Comment

Working...
                              X