Известие

Collapse
No announcement yet.

Astra Gsi и 156 2.4 печка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

пак ли бре преди няколко години беше паднал задния мост на един кадет на цар борис III посока перник - моста беше фръкнал чак на тролейната линия и ги беше блокирал - (ръжда тунинг) :P
    за хлопелите има една приказка че с времето стават все по- бързи - много олеквали
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

СТига бе,насрахте цялата тема направихте анти Опел тема.Аз имам Вектра и съм доволен,има си плюсове има и минуси проблем с ръждата няма,а пък с 33ката имам.Моля модераторите да оправят тема.
      Успех на колегата с 166,давай да заставате на чертата и да чуем резултата
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
      Alfa Romeo 33

Comment

както казах в една от темите има виждал съм и изгнили алфи стари също като опелите от 85 до 94 а относно гонката напишете в опел форума тая алфа срещу астра гси 16в и ще стане интересно доста хора ще откликнат

Comment

против Ц20ХЕ нищо лошо, тоя двигател с това купе цепи всяка алфа в класа ..... асрата на старта ша сцепи поне с 15 метра и после никъде ама никъде няма да изостане... просто попадате на опели кошници........ една от малкото фирми която се занимава със състезателни части за алфа прави ц20хе

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от gaidata
            както казах в една от темите има виждал съм и изгнили алфи стари също като опелите от 85 до 94 а относно гонката напишете в опел форума тая алфа срещу астра гси 16в и ще стане интересно доста хора ще откликнат

непълнолет престани да пишеш шото ща изгоним..... писна ми от недорасли компютърни рейсъри дето не знаят къде е капачката на резервоара и са правят на звезди в слънчевата система

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0

непълнолет престани да пишеш шото ща изгоним..... писна ми от недорасли компютърни рейсъри дето не знаят къде е капачката на резервоара и са правят на звезди в слънчевата система
              прав си незнам понеже съм на пропан бутан рейсинг forever

Comment

консервен компютърен запустиняк ..... ша ма разбереш ли или ша та разконсервирам

Comment

консервен компютърен запустиняк ..... ша ма разбереш ли или ша та разконсервирам
                  ще се обиждаме ли ?

Comment

не ша са целуваме

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                      пак ли бре преди няколко години беше паднал задния мост на един кадет на цар борис III посока перник - моста беше фръкнал чак на тролейната линия и ги беше блокирал - (ръжда тунинг) :P
                      за хлопелите има една приказка че с времето стават все по- бързи - много олеквали
                      Пак спама ама..... на тоз кадет на цар борис му падна моста пред мене, щяхме се утрепеме там. Аз гонех светофара и като мина през релсите фръкна мосто и то хубаво ама нито от ляво нито отдясно да го заобикола та минах на по 5 сантиметра. Ама това е доста отдавна поне преди 5 год най малко.....
                      А гайда баце престани щото на опел където свършват моторите на Алфа там почват а и единственият им читав е старата 2-ка, пък и незнам защо новите им дизелови мотори са от Алфа

Comment

не ша са целуваме
                        аа тъй по добре щото се уплаших викам си ще ми сложат бан че пак тряя регвам наново, таман ми стана хоби като си пусна компиутара и даси пусна алфа форума вии искате даме махате снощи ми предлагаха една алфа като твойра от автовоза за 2200 че свали на 1800 и с едни приятели се чудихмте дали дая вземем за праста там даса кефим дая тозмозим 2000 т.с

тее даеба аз се чудих що невървят новите опели дизелчетатат

Comment

да бе пък бензиношите алфа са на опел

Comment

братле ако си забелязал в темите който съм писал само с тебе несъм се заяждал понеже доколкото съм чувал си се занимавал доста по колата и си нещо като идол за хората с 145-ци елвала че има такива като тебе да дава надежди на другитте , много ме учуди как неиздържа и почна дасе занимаваш с мене

Comment

дебре накъде отиде темата само един съединител да сменя и ще видим опел-а няма нужда да се карате тука
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

братле ако си забелязал в темите който съм писал само с тебе несъм се заяждал понеже доколкото съм чувал си се занимавал доста по колата и си нещо като идол за хората с 145-ци елвала че има такива като тебе да дава надежди на другитте , много ме учуди как неиздържа и почна дасе занимаваш с мене
                                шиж се га гайда ли си, флейта ли си, саксофон ли си, сифон ли си... по принцип и аз се забавлявам по форумите ама понякога мещата си имат граници. Аз споровете си ги решавам по пистите не пред компа и затова съм престанал да спамя и да се надминетвам за тоя де духа.
                                За автовоза нема коментира... шото те разбирам че не си достатъчно акълен за да разбереш колко не си
                                бе не ми се коментира

Comment

Working...
                                X