реших да си излея същите като на типото ми(по тях),...свалих ги от колата,изчистих ги,сложих им найлонови торбички със тиксо,след това отрязах няколко парчета стъкломат и ги намазах със смола,после ги сложих върху току що облепения праг и те приеха неговата форма,малко се нацапах ама после мноо важно-СМОЛАТА МОЖЕ ДА СЕ ИЗМИЕ ГОРЕ ДОЛУ ДОБРЕ С ПРАХ ЗА ПРАНЕ ОТ РЪЦЕТЕ,и така оставих единя праг да съхне и си пуснах филм,като свърши филма прага беше изсъхнал и ги отделих един от друг и стана 1 към 1 със оригинала,сега същата процедура направих и със другия,станаха идеални,сега следва съвсем тънак слой кит и са готови за боядисване,ето снимки за който има интерес...
Известие
Collapse
No announcement yet.
КАК СИ НАПРАВИХ ПРАГОВЕ
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
Много добре коллега поздравления за работата.
Един съвет- като изкараш първата отливка която си я направих върху бронята направи 2-ра която ще я получиш от вътрешността на 1-вата.
Така ще имаш точно копие, понеже сега твоя праг е по - голям с една дебелина материал от оригинала.Надявам се разбра идеята.
Продължавай все такаsigpic
punto GT '96
Comment
-
ЕЕЕЕЕЕ евала клега!!!Страхотна идея то така можеш да си направи всякакви прагове мн добре поздравления!А иначе горе долу здраво ли се получава ??Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
ето я темичката дето я напрайх в тунинг форума,там съм дал доста инфо,снимки и др.който му се 4ете и гледа да заповяда,колегата по горе,разбрах какво имаш в предвид ама сега даже съм по-доволен че са по големиа на другия колега,здрави са да не повече или по малко от оригиналните ми дето имам
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=41&t=85543
Comment
-
-
новите прагчета ги продавам за 50 лева в сегашното състояние(трябва им съвсем тънак слой кит да се изгладя)в лион тунинг са 100лева,ако някой иска да ми пише на скайп NIKI_TIPO
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryКак се закрепватза колата,имам интерес към тях
п.п.ей на тая машина ще отидат
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanarевала колега а за 156 ако направиш горе долу кви пари ще искашв лион тунинг са 100 лева и не са по различни от това което напрайх аз
Comment
-
Тия от Лион Тунинг са нема такива смешници!Аз само като им видях каталога щях да припадна от смяхAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
Comment