If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мда, и аз мисля че с Аеро ще и е малко зор на Алфата .
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
за мен това клипче е образец. не съм виждал по добре направено. Освен че си пише характеристиките на колите, пичовете си казват всички важни подробности за гонката, евала им правя. Тва клипче си заслужава цяла отделна тема
много се впечатлих още преди време като го видях, сега пак ме кефи на маХъ
по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Аз не знам къде обаче Алфата спира тока на Сааба...Ако се зачетете добре там където се пее "сей гудбай.." ....Алфата не тръгва на 3та а на 2ра...пише чийтинг
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
за мен това клипче е образец. не съм виждал по добре направено. Освен че си пише характеристиките на колите, пичовете си казват всички важни подробности за гонката, евала им правя. Тва клипче си заслужава цяла отделна тема
Ами че то тази тема си е само за това клипче ... защо трябва още една отделна
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Аз не знам къде обаче Алфата спира тока на Сааба...Ако се зачетете добре там където се пее "сей гудбай.." ....Алфата не тръгва на 3та а на 2ра...пише чийтинг
То пък оставаше и да му го "спира" . Аз тогава, ако бях на мястото на инженерите от СААБ, бих си скъсал дипломата
те така ше кажат ,шот така им изнася , пък + тУи сааба е на максимум 2 години, пък алфата е поне 8-9г. пък че и може и повече така, че нещата горе долу се оравновесяват !
Ами че то тази тема си е само за това клипче ... защо трябва още една отделна
не втора тема, говорех за темата "интересни клипове" която се пак е важна
по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment