Известие

Collapse
No announcement yet.

Angel Eyes за Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да не обидя някого... карам 156. Мисля, че по-прекрасно нещо от Алфата няма. Мисля също, че никой от останалите производители, като изключим Ферари разбира се, не може да се похвали с нещо съществено в дизайнерско отношение в сравнение с Алфите, но... приятели - Демонските очи на БМВ бяха попадение! Много, много точно при това.
    На фейслифта на 156-цата мисля са серия. Ефектът е по-добър отколкото при БМВ, но колкото и да ни се иска не можем да избягаме от факта - а именно, че баварците ги поставиха първи. Мисля, че нашите хора в Милано се усетиха и 159-ката вече постига същият демоничен ефект, но без тези светлини. Но... все пак, демон с някак си по-ангелски очи!
    Wherever You Go, Leave Behind Your Mark!

Comment

Първоначално публикувано от modena360
      На фейслифта на 156-цата мисля са серия.
      Не са!
      www.facebook.com/workshox

Comment

Колеги аз имам закупени въпросните angle eyes въпроса ми към вас е къде могат да ми ги монтират в София , колата е Алфа 159
        Благодаря предварително

Comment

Първоначално публикувано от blagovest17 Покажи съобщение
          Колеги аз имам закупени въпросните angle eyes въпроса ми към вас е къде могат да ми ги монтират в София , колата е Алфа 159
          Благодаря предварително
          Виж във фейсбук CL Workshox. Момчето се занимава с фарове (полиране, преправяне и т.н.), питай го дали ще може да ти помогне.
          Alfa Romeo Brera 2.4JTD 260 whp

Alfa Romeo 147 Q2 1.9 JTDm 16V 273whp - EX

Comment

Здравейте колеги!
            И аз тъкмо получих очичките. Предстои монтаж. Дали аз, дали някой друг ... ще го помисля.

Имам един въпрос обаче.
            Дневните ми свветлини светят в жълта светлина. Не мога да ги оставя така, че ще е голяма цигания.
            Лед крушки мога ли да сложа директно или трябва нещо да се преправя по фаровете?
            Късите и дългите ми са ксенони, но дневните ме притесняват.

ПП. Или пък, мога ли да ги свържа да светят само, когато работят фаровете, но не и дневните?
            Last edited by Pess; d.m.y г., 10:02.
            159 - 1.9 JTDm 16V

Comment

За дневни светлини ти препоръчвам този вариант:

https://www.aliexpress.com/item/32527876649.html

"Монтажът" е много лесен. Освен това, предните мигачи стават LED, което също е добре.

Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:52.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

159-ките нямат ли заводски дневни светлини за различните държави, които да се активират през МЕС?

А4-ките имат, през VAG-COM има един код за държава, който го сменяш на шведски например и фаровете започват да ти се включват автоматично...
                Ако смениш на САЩ светят и мигачите, Канада - светят фаровете за мъгла и т.н...

За БМВ-тата от 2002 насам също знам, че имат.
                Last edited by dhtj; d.m.y г., 13:37.
                156 2.0TS

Comment

Мне.

Тя още CAN шината не отговаря на стандартите а ти говориш за висша степен на автоматизация

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз имам модул на моята, слаган допълнително за дневните.

ПП. Понеже са ми с допълнителни модули и дрън-дрън, ксенони оригинални и дрън-дрън ... не ми се заниамва, да ги слагам тези Ейнджъл Айз.
                    Ако някой иска ... чистак нови пристигнаха вчера - 60 лв.
                    Last edited by Pess; d.m.y г., 16:09.
                    159 - 1.9 JTDm 16V

Comment

Working...
                    X