Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa JTD и Vectra Turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa JTD и Vectra Turbo

Двата автомобила-Алфа Ромео 156,2.4 JTD,Distinctive Edition,150hp,сега Facelift и 200к.с(powered by KGB,Alfamaniak),жълт кожен МОМО салон,GTA джанти 17',BOSE Audio,фарове TYC,Q2 диференциал,6 степенна кутия с усилен съединител,само се очаква окачването...
    Опел Вектра А,2000 16v Turbo,4*4,350 к.с.(powered by Monster Performance-Sofia),(Garrett T4 Hybrid,Custom колектори и Downpipe,550 cc дюзи,BLITZ blowoff,8л.интеркулер,SAMCO маркучи,T-Clamp скоби,Remap- ECU,масло MOTUL V 300 Lemans,17' OZ джанти с окачване H&R,Custom генерация на 76мм.
    И двата автомобила са оборудвани с гуми Pirelli Pzero и са черни на цвят(боя на DU PONT)
    Last edited by ppitbulla; d.m.y г., 00:17.
    ALFA ROMEO Team

супер са колите... особено вектрата... винаги ще съжалявам юе съм нямал лет мотор.

На дино мерил ли си ги тези коне?

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

hi

на диното засега има графики само на вектрата
      ALFA ROMEO Team

Comment

добри машини ... Лет-а е супер ... не съм я мяркал из ВТ какви времена дава Вектрата ?
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

на кое дино и пазиш ли нещо на .jpg

интерсено ми е горивото и въртящия момент също?

с коя ск. кутия ти е опела?

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

е това вече си отговаря на раздела
            1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
            1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
            2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Аз искам да попитам дали днес 13 април между 17.30-18.30 не се движил посока В.Търново- София...

Защото днес на 2 пъти точно черна 156ца с такива джанти и 2.4 мотор ме изпревари на два път :P Единия път след с.Малиново- малко рисковано, но изряза камиони и няколко коли...Пропуши леко и излетяяяяя :P

А после точно преди качване(самия край на качването ме изпревари) на магистралата се заяде с едно Ауди А6 и правиха едни страшни изпреварвания И изчезнаха

Алфата имаше някаква лепенка отзад на капака (нещо като рисунка-бяло черна -10х8см някъде)

Ти ли си бил колега или може би някой друг от форума :P
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

hi

имам снимки на графиките, скоро ще ги пусна,иначе кутията на вектрата-6ст. с усилен керамичен съединител
                за времена-засега не съм-малко и е трудно тръгването,трябва ми нещо като два слика,но ще видим кога ще стане
                не,не бях на тази магистрала,но бях на друга,с вектрата-шумен-варна-заформи си интересна гонка с някакъв мерцедес,но беше с мен само до 240...km/h
                ALFA ROMEO Team

Comment

Не си ли мислил за 4Х4 коверсия ?
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

hi

тя е 4*4,но не толкова често я карам така,не съм решил още проблема с не толкова сполучливите раздатки
                    ALFA ROMEO Team

Comment

Е колега радвам се, че ни послуша и взе тази Алфа вместо ти си знаеш коя. Иначе по твоята имаме още малко работа като се върнеш ще я направиме перфектна.

Със здраве да си я караш.
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Градски и двете са много добри Вектрата съм я виждал преди време , скоро не , а Алфата май изобщо Ела на някоя сбирка като имаш време и си в града
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

не ме разбра нещо, ф28-ца ли е ?

Comment

много хъбави коли една бегачка и една комфортна какво повече му трябва на човека

Comment

Тея коли несъм ги засичал в града,въобще

Ела на някой среща е колега.Да ги разгледаме бегачките.Ще е интересно,може да искараш някой почерпка с возене
                              Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                              EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
                              X