Лелееее тва животно съм го виждал сто пъти тук в Щутгарт и му имам няколко снимки на телефона, ама като нямам кабел да ги кача... ето че Мони ме изпревари. И според мен е много малиашки и с вкус направена, само да не беше тва антикрило тип "пейка". само да ви кажа, че не е правена в България, щото доста време и гледах снимките в една автокъща. Но няма значение, колата е страшна. все дебна за собственика и да му кажа за форума и за клуба, ама не мога да го улуча наблизо. ако някой ми даде визитки, мога да му оставя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
най-рацерската алфа
Collapse
X
-
Колата е на един приятел. Казва се Кристиян и много често ходи в клуб "Angels" в Ст. град.
Преди беше с двигател 1.4, но сега е с 1.5 от 33-ка. За срещите съм му казвал много пъти, но все така става, че той няма възможност.
Comment
-
Re: ..
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от alfда таз ма май с друга регистрация беше или може би се бъркам
нещо обаче ни ма кефи ного натруфена изглежда наживо... пиййс
Първоначално публикувано от Kostadinако вървейки си по улицата срещна едновременно ALFA 156 GTA-червена (примерно) и от другата страна на тротоара се разхожда Анджелина Джоли, втората съответно ще бъде пренебрегната и въобще няма да бъде забелязана най-вероятнонаживо ще ... незнам
ще я пипна за устните мммм
и ще врънкам за подпис
видат една готина мацка и айдееее бате
а що се отнася за GTA-то абе вие ми го дайте пък аз ще ходя да свалям с него кака Анджелинатака мисля, че е най-добре нали
ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Re: ..
Първоначално публикувано от Kostadin...
ама и вие сте едни женкари немам думивидат една готина мацка и айдееее бате
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Па таа кола е грозна... прилича яко на голф.... и сигурно върви като пежо 106 (бобо ше каже аз 1.4 боксер 145 не съм карал.. макар може би той също).... 145 си е много елегантно возило (еле па след 1999... нали Вальо) незнам кво и се кефите... ма радвайте се.... а за кака ви Ани.. хмм има и други хубави жени.. по-хубави
П.П Батко вземи я покажи тааа мома иначе ако знаеш па ние кфи сме ебали ебем и ше ебем :Р (Валжо млАкни... )Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoПа таа кола е грозна... прилича яко на голф....
Първоначално публикувано от Naso145 си е много елегантно возило (еле па след 1999... нали Вальо)
Първоначално публикувано от Nasoнезнам кво и се кефите... ма радвайте се.... а за кака ви Ани.. хмм има и други хубави жени.. по-хубави
Първоначално публикувано от NasoП.П Батко вземи я покажи тааа мома иначе ако знаеш па ние кфи сме ебали ебем и ше ебем :Р (Валжо млАкни... )шеше ви са прииска вас да е ебал хахах
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoАз казах ли ти да мълчиш бе.... фесто се не брои.... па и там верно момата си беше згодна.... не се фалиииме самоа самочуствието и е колкото на вас двамата с григор килограмите на едно
За колата беше 1.3 боксер (сега незнам) вътре си е евтин таралясник отвънка нема да изказвам мнение има достатъчно.
Миналата седмица го видях пича на едно кръстовище и каза че е почнала да харчи повече масло отколкото бензин незнам с кой двигателма кат знам кой я караше преди тва ...
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Хмрррррр момата вече не е МОЙТА от има нема бая време... ко ще и 2 тона да става... ебал съм я (докат фащаше око... има из некоя от темите за феста снимков матрял)... а за трактористе... е па то ако на къро нема... ЕГА и е кефНастоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
Comment