Известие

Collapse
No announcement yet.

най-рацерската алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На мен червената 145-ца не ми харесва. Някак си са се престарали и ми е много трудно да я възприема най-вече отпред и отзад. А тази 156-ца
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Comment

Да, виждал съм тая Алфа в Пловдив.
        Ужасна е!
        Wherever You Go, Leave Behind Your Mark!

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
          Колата е на един приятел. Казва се Кристиян и много често ходи в клуб "Angels" в Ст. град.
          Преди беше с двигател 1.4, но сега е с 1.5 от 33-ка. За срещите съм му казвал много пъти, но все така става, че той няма възможност.
          ...а този Кристиян, не караше ли по-преди една червена 155'ца 1.8TS?! ако е същия де, защото този, за когото аз се сещам имаше мерак да си взима Audi A4, а беллисимата да я продава...
          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Тая 145-ца е разработка на "Valsport" - Пловдив, и не е една, а са повече . Допреди около месец една с пазарджишка регистрация, кофти кафяв металик , се продаваше в един автосалон до хотел SPS тука. Качеството на изработка беше добро, ама с тоя цвят
            Making the rules

Comment

Ей таз така обсъждана алфа!! то не бяха легенди ,то не бяха работи,то накрая 3-такива се оказаха ли, колко ли!?аз съм виждал тази или едикоя си там на слънчев бряг преди 2-3 години .някой някой път беше писъл че я кара неква варненка и накрая кат я видех отблизо и на свтетло на жабурище направо увехнах, много куца изработка и ДВГ 1.4 на 100%.

А относно обръщането заради мацка ако е некоя натоКана баба алфа или ланчия ще си спестя гледката на мацката (чак на Джоли не щото ми е любимка и ако я видя ше се превърна на кумчо вълчо с изплезения език от Уот Дисни)
              90 2.5 V6
              Croma 1.9 multijet

Comment

Батка тая дето си я видял в Сл Бряг само за инфо е на Братя Диневи само за инфо едни от най-богатите хора в България и само за инфо е 2.0 тс тунингована

Comment

Аз пък съм виждал в Сл.Бряг точно тази грозна с 1.4 боксер мотор
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
                    Аз пък съм виждал в Сл.Бряг точно тази грозна с 1.4 боксер мотор
                    Даже се продаваше по едно време 1.4 боксьор грозотия
                    sigpic

Comment

Че е 1.4 боксер нема лошо ма беше ужасна наистина
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                        Батка тая дето си я видял в Сл Бряг само за инфо е на Братя Диневи само за инфо едни от най-богатите хора в България и само за инфо е 2.0 тс тунингована
                        Това кой ти го каза?
                        XTruck

Comment

????? ??? ???? ?? ? ????? ? ?? ???? ???? ?? ???? ? ?? ????? ?????? ???? ?? ???? ???? ?? ???-???????? ???? ? ???????? ? ???? ?? ???? ? 2.0 ?? ???????????
                          ????? ?????????? ?? ?? ????? ??? ??? 145??????? ?? ????? ?????? ????......
                          ________
                          Rhode Island Medical Marijuana
                          Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:20.
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Беше на братя Диневи доста отдавна. После на един приятел шефа му си я купи за 10 000 лева от тях.Той има разни обекти из слънчев бряг и се мотаеше там с нея иначе е пловдивчанин. След тва риятелката му я караше и *** майката на броните и на сичкото после мй блокираха двигателя а сега незнам къде и на кой е тази кола. Само за инфо!
                            Alfa Romeo 33 Sport Wagon 1.7 i 16v Boxer

Comment

Пич не прекаляваш ли малко с твоите приятелки?На мен ли4но ми се струва 4е се изтъкваш и хвалиш.А дали изобщо си струват ''рекламите''?
                              Alfa Romeo 33 1.7 16v

Comment

Абе в едно съм сигурен колата не беше 2.0 ТС 100% виждал съм я и от вътре и от вън даже я имам снимана
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X