Златисто ГТ и бордо 155-ца ли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кои с какво се е гонил ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениеВ събота вечерта отскочих до Сф. На магистралката една Е-класа (над '02 год) ми светка къси-дълги, защото карах в лява лента. Поглеждам километража - 150км/ч. Викам си, много се е разбързал тоз. Я да му осветя пътя напред... да го видим да ли му стиска. Карам а той зад мен залепил цайси (нали го раздават очиларската) Подържа известно време па се отказа...
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщениеЗлатисто ГТ и бордо 155-ца ли?
Comment
-
Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщениеЕее то Алфа-та бие, мнооого ясно
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеPorshe Cayenne turbo S , взе старта , после бавно го догонвах и в крайна сметка 1 :1 , ама той спя за нула време пък азоще 5 метра на пред
Това с пунтото ли?Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Don Emo Покажи съобщениеЕ нормално то пунтото няма никви шансове с тва 1.4 8в. Ама треа да се пробва се пак не се знае кой ше го угрее повече слънцето155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщениеА турбо няма ли?Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Comment
-
от преди малко
с сеат ибиза 1.9 тди бил чипосан не знам си кво 170 коня ала бала ... само ме е яд че не сложихме пари ..направих му 3,4 коли
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
Comment