Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои с какво се е гонил ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    С чип бие . Без чип не мога да се съглася
    ми за тва говоря
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Алфа 147 срещу Ауди А3

По приницп не си падам много по гонките ама преди няколко дни един приятел с А3 реши че трябва да ми докаже че А3 е по-бърза.Аудито е 1.8 120коня моята е 1.6 105коня.Беше наказан по брутален начин с повече от кола разтояние.
      Un Amore Grande!
      Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
      Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
      http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

вчера аз наказах без никакво усилие едно бмв компакт 1.8 is 143hp бая се напъна ама как отнесох
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от bokota Покажи съобщение
          По приницп не си падам много по гонките ама преди няколко дни един приятел с А3 реши че трябва да ми докаже че А3 е по-бърза.Аудито е 1.8 120коня моята е 1.6 105коня.Беше наказан по брутален начин с повече от кола разтояние.
          Щом сте приятели ви предлагам да се пуснете пак, но този път ти да караш Аудито, а тои Алфата. По обективно е, може да излезе че просто ти си по-добрия шофер, което пак те устройва
          по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Днес с 3ка GTI 16V, 136кс.
            Аз бях с един човек в колата, в другата беше една мацка....
            Отворих й 2 коли разстояние само от 1ва и втора...ама..тя й беше за пръв път и на 5 и нещо го шифтна голфчето
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщение
              Щом сте приятели ви предлагам да се пуснете пак, но този път ти да караш Аудито, а тои Алфата. По обективно е, може да излезе че просто ти си по-добрия шофер, което пак те устройва
              Това е 100%, че или А3-ката е зле или водача не става за гонки
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

мда ако я кара някой който може ще те опъва кадето си иска а3-ките са много сила
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

А3-ката си е коч*на от край време
                  Alfa Romeo 146 1.8 T.SPARK 97'' powered by Extreme service
                  sigpic

Comment

Айде и Мazda Xedos в тефтера голямо настъпване, ще умори колата - у десно у лево! Докато не му показах скорост и изпреварване в завой направо се отказа горкия
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• А3-ка с тоя мотор ( 1.8 ) съм и правил такива ластици със старата Алфа , че свят и се завива . И то още преди да сложа чип . Тоя мотор е починал още при раждането .
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• Човека уш може да кара,но се оплака че много гуми въртял ама то и аз въртях и не се оплаках.Но какво да се прави стават и такива неща
                        Un Amore Grande!
                        Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
                        Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
                        http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

• С бившата ми 33 1.7iE съм размазвал какви ли не творения на автомобилното инженерство ... ма една колона от 5 Поршета 911-ки ме засрами на магистралата София-Пловдив
                          P.S. Не съм се пробвал с по-големите братя италианци - със Ферарита и Ламбовци само съм се разминавал. Но не се жалвам, щото щях да съм разочарован сигурно
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                            С бившата ми 33 1.7iE съм размазвал какви ли не творения на автомобилното инженерство ... ма една колона от 5 Поршета 911-ки ме засрами на магистралата София-Пловдив
                            P.S. Не съм се пробвал с по-големите братя италианци - със Ферарита и Ламбовци само съм се разминавал. Но не се жалвам, щото щях да съм разочарован сигурно
                            Е то оставаше и 911 да биеш с трента тре и
                            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

• трента тре е машина
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• Машина е, ма умре ... утрепаха ми бебчетооооо, утрепаха го
                                А с тая новата докат се набера с тия 16-ки, и чак аз се нервирам
                                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                                X