Maliiiiiiii bratleta ebati skapania mercedes beshe mnogo natochen,mai beshe s goliam motor shtoto do 160 si praih gavra s nego i na start i na dylgi otsechki izvyngradsko.no sled tova kym 170,izglejda selianina mu svali ot 5-ta 4-ta i me nadmina no otzad vze da pushi gorkia sigurno go e uzorl dosta!No pushek benzinov ne dizelovne beshe diesel sys sigurnost!Mamka mu drug pyt shte znam da ne se zahvashtam s takiva da sramia samo Alfa Romeo!Ot sega natatyk shte sym samo s Golfove i to do 1.8 karburator!
Известие
Collapse
No announcement yet.
33Imola vs Mercedes 190
Collapse
X
-
alfamilano, shto se vprjagash be, nali si go sudral do 160
Ot tam natatuk e malko bezsmisleno, ne mislish li? Koi kara s nad 170 po princip? Vajnoto e, che kudeto i da go vidish toja shte go drupnesh, puk toi neka si uskorjava posle. Na mene tva ne mi prilicha na sram za alfa romeo izobshtosigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
E da moje da se kaje no triabvashe pryv da se otkaja da si namalia i tva eToi kat me mina i nali vi kazvam vze da pripushva otzad na edni gyrbici shteshe da izhvrykne abe grozna katina no sigurno toia si e vikal :Aide ebati italianskata katorga ...Ma trebvashe da mu napisha na edin list s marker 1.4 brat
Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARIEX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV
Comment
Comment