If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
определете точен час и ден,да не се разпитваме кат малоумници
+1
просто кажете
ДАТА
МЯСТО
ЧАС
всеки ще си прецени...
аз ще опитам да дойда...
.. нивга не съм се състезавал с протоси, като Вас..
...С най-голям кеф.. :P :P
И аз смятам да дойда. Наистина определете дата и час :P За място предлагам бояна
Ама нека да не е пред музея , а на ОМВ
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Хайде тогава в неделя след 17.00ч пред музея
Дано да е готино времето.Надявам се да дойдат повече хора,както се вика поне да излеземе на теферич
VFTI нека верно да е през деня,а и тогава най-добре да е пред музея,че тия куки.
Неделя, 17ч, правата на Бояна?
Аз живея под бояна...ще взема да дойда :P
Ама...там в неделя принципно винаги има мн народ...и най-вече мотористи...та тва с гонките няма да е много сейфти с тях, че те са си "........" ...помислете си за днес или утре...
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Пречи как да не пречи...Ей го преди месец и имаше още един смъртен случай! + пострадали...Аз лично имам страх вече от това място и не се качвам, защото все катастрофи или някой починал
И за това от сега казвам, че ако дойда в 17.00 да не ме търсите за гонка. В ума ми е все още предната катастрофа, та няма да се пускам. Виж за вечерта на ОМВ. Винаги съм на линия.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Пречи как да не пречи...Ей го преди месец и имаше още един смъртен случай! + пострадали...Аз лично имам страх вече от това място и не се качвам, защото все катастрофи или някой починал
И за това от сега казвам, че ако дойда в 17.00 да не ме търсите за гонка. В ума ми е все още предната катастрофа, та няма да се пускам. Виж за вечерта на ОМВ. Винаги съм на линия.
Който желае. Да ми се обади да се видим. Аз тази вечер ще съм на бояна-ОМВ след 21.40 За сега времето е слънчево и сухо :P
Ами катастрофи как какво е станало.. Нали не очакваш на тази тясна права да се движата 4-5 мотора с по 200км на задна и още един куп хора и да не станат инциденти... Колко пъти съм виждал да се разминават на косъм коли с мотори и мотори с мотори.... За тази година има 1 убит и 3ма ранени на тази права... Просто се кара много неразумно и неорганизирано...
Comment