Купих си 17ки и ми трябва мнение какви да ги направя,със 4ерни спици или така като са ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купих си 17ки и ми трябва мнение какви да ги направя?
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
имал съм същите даже мое и мойте да са, аз ги направих като са си.. супер са ... класика
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Comment
-
Готини са, ама не опиат ли много?
Нали на тези се казваше "еленови рога"?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioГотини са, ама не опиат ли много?
Нали на тези се казваше "еленови рога"?... да тея са рогата
Comment
-
Колега слагай ги така!По голяма цигания от това джантата черна и борда сребрист няма !!! Джантите изглеждат уникални така и аз искам такива 17-ки... ако искаш може да се разберем за ценаAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Джантите вообще не ги бутай,само ще ги загрозиш, те не изглеждат надраскани ,така че не мисли за боядисване. Ако ги направиш с черни спици няма да се личи формите на извивките и се едно не си сложил хубави ами некви безлични.Вечерно време избщо няма да можеш да се фукаш с тях.Ако са целите черни (новият хит в момента),тва е супер тъпо,даже няма да се забелязва че си с ляти джанти (особено отдалече).Няма вобще да се вижда къде ти почва гумата и като погледнеш колата отстрани ще се вижат само едни черни празнини в калниците.
Немисли за цвета на джантите той е перфектен,но може да си промениш цвета на колата, а не да е някаква бяла като хладилник(не се обиждай).Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
черна джанта под 18" няма смисъл. имай предвид че черния цвят много свива и джантата ще изглежда като 15-ка ако е черна. а и както казаха колегите губи се част от ефекта. ти си прецени. аз бих ги оснавил така.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
ми засега няма да ги боядисвам,неска като изкарах на слънце джантата като скивах как блести се накефих много,за сеа си оставят така,ако случайно ми омразнат тогава,а вчера взех фланците и неска мерих :P мноо зверско се получава...ще има май раздувки :P
Comment
-
Първоначално публикувано от abart_Ммммм добре,добредай още някоя снимчица колега
Comment
Comment