Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 GTA vs Alfa 75 IMSA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 147 GTA vs Alfa 75 IMSA

Едно видео от вътрешна камера на състезание на писта

http://www.youtube.com/watch?v=cVfrMp_6pMQ

Странно, но факт в тази битка 147-та е по-бърза в завоите, а 75 на правите. Като, че ли 75 има проблем, при спиране преди завой задницата изглежда нестабилна.
    Alfa Romeo 75 24V

верно на правите 75-цата много дърпа
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

На мен ми се струва, като гледам клипа, че пилота на 147 е доста по-наясно с карането на писта и използва бордюрите и подхожда към завоите доста по-добре от пилота на 75-цата, даже на места 147-цата връща газта, за да не удари 75-цата. Иначе на правата - да 75 е доста по-бърза. Верояно се бави по завоите, заради задното предаване - старае се да не поднесе колата и губи в завиването, обаче и при спиране е нещо сякаш по-рязък ли незнам... иначе клипа е с много добри антиклатещи качества и битката се вижда много добре!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Готено клипче струва ми се че 147-цата е по-подготвена макар и по-слаба! Щеше да ми е интересно ако беше отпред какво щеше да се получи
        146 Turbo

Comment

моето мнение като на (млад огнеборец) е че просто 75 се фука пред 147 и затова на завоите намаля а в правите отлита или просто иска да се вийда на камерата му
          ALFA ROMEO 75 2.0 ts
          sigpic
          Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Working...
          X