Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам да си сложа някакво чипче

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искам да си сложа някакво чипче

какъв савет ще ми дадете ако сложа чип ще провърви ли малко повечко колицата,и ако ще върви от каде може да си намеря и колко пари е горе долу колата е от подписа 1.6 Т.С 16в.
    Alfa Romeo 145 1.6 16v T.S

Колега 300 лева е чипа ето я и темата http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=22952 успех
    Alfa romeo 145

Comment

Ще провърви доста повеяе Аз ти препоръявам Бобо за чип .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

мерси колеги,а цената с монтежа ли е.

Comment

Първоначално публикувано от NBG
          мерси колеги,а цената с монтежа ли е.
          МИсля си че 300 лева е всичко но се свържи с колегата кгб и се разберете
          Alfa romeo 145

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
            колегата ще ти каже за какво става дума 1.6тс с чип ... аз мисля да зимам qv и срещу 300 лева и аз да влеза в клуб 8к рпм
            Alfa romeo 145

Comment

Първоначално публикувано от FreeStyler
              колегата ще ти каже за какво става дума 1.6тс с чип ... аз мисля да зимам qv и срещу 300 лева и аз да влеза в клуб 8к рпм
              лошо няма надявам се искрено само дано не влезеш в клуба на "изопалите Т.С" с тия 8к !!! тоя чип повече от 5-8к.с не вярвам да качва
              146 Turbo

Comment

Според мен и толкова не качва , просто ти сабужда заспалите коне , и ти дава тяга от ниски обороти още FreeStyler я скочи за малко в скаип да те питам нещо Скаипа ми е tokata2
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Според мен и толкова не качва , просто ти сабужда заспалите коне , и ти дава тяга от ниски обороти още
                  Напълно съм съгласен с последните две менения
                  Alfa romeo 145

Comment

То си зависи...ама...някой да каже горе-долу как му се е променил разхода след чипа?
                    По възможност 1.6 16В ТС?
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Според мен и толкова не качва , просто ти сабужда заспалите коне , и ти дава тяга от ниски обороти още FreeStyler я скочи за малко в скаип да те питам нещо Скаипа ми е tokata2
                      А като ти е чисто нова или в изрядно състояние къде са тия заспали коне?
                      www.facebook.com/workshox

Comment

Разхода ми падна на мене лично Шокси , разбира се , че има ефект от чипа , и то голям . При нова кола предполагам е още по-осезаемо . Тогава качва сигурно , незнам . При кола на 10 години , била тя и в ирядно състояние , винаги има нещо поумряло . Лично мое мнение
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Екстра...тая седмица и аз ще се чипосам..само да я прибера от тенекеджията...
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

аз като съм от Бяла Слатина каде най близо мога да я чипосам моята.

Comment

Първоначално публикувано от Satanism
                              Първоначално публикувано от NBG
                              аз като съм от Бяла Слатина каде най близо мога да я чипосам моята.
                              Koлега...аз вече съм се навил и парите съм скътал...ако искаш другата седмица ще отида при KGB да я омагьосва моята и ще споделя резултата после...ако е безсмислена цялата история на 1.6 мотор да не се набиваме и двамата ми е мисълта
                              Няма да получиш кой знае колко мощност. Само в ниските обороти ще тръгва да върви от по-рано ограничителя ще е по към чевеното. При високите обороти поне при мен осезаема разлика не виждам. На мен не ми харесва как придръпва като върна газста и от по-високите обороти премина надолу през 1500. Там връща предварението и се получава едно дръпване за миг все едно и подаваш газ за малко. Иначе при ускорение е готино. Подаваш, на 1500 те дръпва после на 3000 дръпва още повече. Но моя дъмп не е от KGB. Неговите може и да са по-добри.

Но да знаеш, че има скрити гадориики. Поне при мен.
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                              X