Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам да си сложа някакво чипче

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ще видим...вече съм се навил ...

мен ми е оферта да върви малко повечко в ниските, че тоя климатик на 1.6 двигател му е тегавинка, а и ако падне и разхода както твърдят колегите... екстра бонуси
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism
      ще видим...вече съм се навил ...

мен ми е оферта да върви малко повечко в ниските, че тоя климатик на 1.6 двигател му е тегавинка, а и ако падне и разхода както твърдят колегите... екстра бонуси
      ако търсиш икономия,че и с климатик да върви добре- лично мое мнение,НЕ очаквай чудеса от тоя чип !! тва е 1.6 атмосферка все пак
      146 Turbo

Comment

С климатика , ако ще и 3 чипа да сложиш , пак ще и е тегаво
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Дамм, и мойта се тормози с климатика, хем е с доста повече коне.

Но ефект от чипа има.

Да знаеш обаче, че после ще трябва да караш само с 98 или 100 бензин.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Колега аз моита я "чипосах" при Бобо преди година,заедно с това и сложихме JR филтър и определено разлика има,не голяма но се усеща.Карам я само с Shell V-Power Racing.За разхода извън града и преди и сега ми е твърдо 10/100км.,говорим за хард стил на каране.При 120-140км/ч ми падна на 8,6/100км.В града ,говорим за София ,лятото под 14/100 не ми пада,зимата съм на 16,17,18/100км.Защо споменавам София?Преди месец си водих статистика за един ден градско в града, и се оказа че 48км. ги изминавам за 3,40h което според мен означава че на 100км. имам минимум 5,00h престой.Колко гори такава кола не място за час?Като се има в предвид че през това време си само на полусъединител,че в повечето случай докато загрее сме стигнали до мястото където отиваме,и това по няколко пъти на ден.Затова за мен разхода в град като София и други с подобни задръстваня е субективен.А за "чипа" за мен си заслужава.Дано да съм бил полезен с нещо.
            Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

а при Бобо колко пари ти излезе цялата работа.
              Alfa Romeo 145 1.6 16v T.S

Comment

Re: Искам да си сложа някакво чипче

Първоначално публикувано от NBG
                какъв савет ще ми дадете ако сложа чип ще провърви ли малко повечко колицата,и ако ще върви от каде може да си намеря и колко пари е горе долу колата е от подписа 1.6 Т.С 16в.
                Давай колега
                На сърбела майката му е чесането
                АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Не си спомням точно но около 300,00 лв
                  Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

ъъъъ мойта след чипа започна да гори 6.5 извънградско и 8 градско
                    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                      ъъъъ мойта след чипа започна да гори 6.5 извънградско и 8 градско
                      6-7 литра по малко от преди ли ? това си е направо за рекорд ебатии чипа преди доколкото знам харчеше 14-5 градско. сега ако кажеш че и върви повече от преди трябва да черпиш и да си най гордия собственик на алфа ромео :P

Comment

бе бате тя работата е ясна - след чипа направих и основен ремонт и разхода падна - няма да казвам как върви щот още не знам
                        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                          бе бате тя работата е ясна - след чипа направих и основен ремонт и разхода падна - няма да казвам как върви щот още не знам
                          e пак добре свалил си 3 литра от заводските данни
                          успех дано и да върви повече

Comment

ма то тфа е с много леко настъпване на педала бате - бах я у щайгата ко не върви ши фана чука най накрая

Comment

Нещо чатче сте си заформили ми се струва?!? Ако нямате мнение по темата я подминете!

Comment

Working...
                              X