нека някой запознат да разясни за какво става въпрос и по точно ще може ли да се направи на моя мотор и така....
Известие
Collapse
No announcement yet.
ДРОСЕЛИ
Collapse
X
-
Аз си мисля че ще стане доста лесно, особено ако се ползват карбуратори от 1000кубика мотор.Като гледам нямам нужда от промяна на смукателния фланец.Аз това си го мислея от към 3-4 месеца. Така е изработен смукателя ,с тая гумена надка посредата,че се чудя старите алфи 75 с 2000 кубика дали са имали версия на същия двигател с карбуратори.Лошото е че съм поредния български съзтезател с бегачка на газ.Как ли ще я оставя на газ ако съм с 4 карбуратора.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
бе то викаш че може ама де ше се дене дебитомера и МПХ то и инжекторите( въпреки че те са най лесни )
та този дето ми затри мнението май не е разбрал за какжо питах
за пунтарата знам че дросела е малък и повече от 250 коня на колелата са зор и за тва слагат по голям дросел ама тука това където питате може да стане за атмосферки дето се оправляват само с МАП - което не ми е ясно как става а и въртяшия момент от колекторите как ще се изчисли - с което стигам до извода че за нашите кошници не е удачно решениеVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Comment
-
ето го вашия сайт момчета
http://www.ahmotorsports.co.uk/RaceParts.htm#8vTS1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
и всичко е много красиво и приятно
а сега ако може и да кажете как туй да се ръгне в турбо кола ??
тия 4 дросела или 2 двойни каде да седят преди турбото или след кулера или къде
другия момент дебитомера къде остава в багажника и слагаш стендалоун мениджмънт система
тия по старите и истински алфи стават за тези неща , ама нашите по нови кочинки с много електроника нема как да се направи освен ако не се изхвърли почти всичко от неяVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
колега,това с дроселите е за атмосферка и се прави с цел да може да влезе повече въздух за еденица време,нали ви постнах тема от тунинга,разгледайте ,прочетете,ще ви стане ясно
ето ви и малко техн. литература от мегасекурит,там се обяснява според инжекторите и диаметъра и броя на дроселите каква мощ може да се достигне
http://megasquirt.info/
Comment
-
използваите-мегамануал-инжекторс енд фуел......,за да видите калколаторите и обяснението към тях
Comment
-
значи имам няколко въпроса първо към Виктор :
този сайт където си го дал как стават поръчките и какви са цените
после кой може да ми направи колата с 4 дросела и значи е задължително с мега а ако се напише чип няма да стане нали и какво може да се очаква от тези дросели?alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
значи още преди да се сложат тези дросели трябва да се смени електрониката с мега ск. и после от къде да се намерят дроселиalfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
Comment