Известие

Collapse
No announcement yet.

BMW 320i --- Alfa 156 1.8 T.S.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
    За мен по-равностойна гонка ще е 2.0 ТС срещу 320-ката. и двете по 2000куб. , и двете по 150 коня .
    Ако чипа на 156 1,8 е читав и хубав понавървява малко повече от стокова 2,0. Така че може и с 1,8 да се пусне с чип. Но това за ЗКУ е много вярно а и някой от тия БМВ-та имат шпер и тръгват добре на старт без много въртене на гуми.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Те и някои Алфи тръгват така
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
        За мен по-равностойна гонка ще е 2.0 ТС срещу 320-ката. и двете по 2000куб. , и двете по 150 коня .
        2.0 ТС ще го отнесе от одма.

А за моето биене ще кажа, че и след като върнах оригиналния файл пак го бия. Явно първия път не съм тръгнал добре или съм карал с климатик. Знам ли? Не мога да преценя вече. Последния път когато се гонихме бях сложил оригиналния файл на ЕКУ-то, но бях и оправил доста неща по колата. Термостат, ламбда сонда смених... затегнал лагер имах на водната помпа. Но определено с чипа разликата е повече.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

и аз искам да се пробвам с някой 2.0TS, нещо за бояна примерно.., 156, 146 или 145 нямам претенции

Comment

Първоначално публикувано от ivo098
            и аз искам да се пробвам с някой 2.0TS, нещо за бояна примерно.., 156, 146 или 145 нямам претенции
            GTV?
            Aма аз никога не съм се "дърпал" досега, та нямам опит, а ми се ще.
            Но честно казано, не ми се иска да е по улиците или въобще пътища, които се използват.

Ебаси, след като Божурище ще е затворено, няма ли никакъв вариант да си играем някъде, където е безопасно, няма движение, полиция и пр.?
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

защо няма бояна...?
              иначе и GTV става

Comment

ivo098, писах ти и във Фиат форума. Кажи какво е Голфчето? Бензин, дизел, турбо? 2,3,4?
                sigpicex
                147Q2
                300bhp/606nm
                Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

аз със мойта съм се дърпал с такова бмв само че кабрио 2.0 6цил 24клапана пак бяло на индианеца така му викат на момчето опуках го бая
                  alfa 164 t.s ex
                  tipo 2,0 16v turbo ex
                  opel astra amnesia ex
                  megane 2 ex
                  alfa 159 jtd ех
                  audi A6/S TQ 330+
                  audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                  alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Колега не се притеснявай GTV-та имат голям потенциал возил съм се в такова 155 коня 2.0 16V на оси са, а колегата 1912 колко коли му направи на баварията?

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Аре бе РАЦЕРИ,над 20 мнения лайна.Оная е с чип тая ще те бие,ще те отнесе,ти луд ли си некви ГТВ,156,155 на баба ми хфърчилото ше ти скъсат шортите,па на колегата шортите са му здрави.Тука сме само клавиятурни рацери всичко спам и празно бръщолевене.Изкарайте тия НЛОта писна ми да ви чета глупостите.Резултати,резултати трябва,а не дървена философия
                      Сори ако съм рязък ама вече ми писна да пълните и без това безинтересен раздел с чешане на егота,крият се като мишоци ама много разбират от гонки и вървящи Алфи(първите в живота им).
                      Колегата с БМВто пусни в някой друг форум тука бате само думите са им големи,никой няма да се пусне с теб от бързите Алфи
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                      Alfa Romeo 33

Comment

Ми пусни се ти като си толкова бърз ! Много пишеш само ми се струва , или се лъжа ? Ако за теб разстоянията нямат значение , евала , за други хора имат . И колкото и да им се гони , немогат да си позволят ! Скачай , гони се като си толкова бърз . Съжалявам ако съм бил рязък , ама и на мен ми писна от даващите акъл и конски сили !
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
                          Аре бе РАЦЕРИ,над 20 мнения лайна.Оная е с чип тая ще те бие,ще те отнесе,ти луд ли си некви ГТВ,156,155 на баба ми хфърчилото ше ти скъсат шортите,па на колегата шортите са му здрави.Тука сме само клавиятурни рацери всичко спам и празно бръщолевене.Изкарайте тия НЛОта писна ми да ви чета глупостите.Резултати,резултати трябва,а не дървена философия
                          Сори ако съм рязък ама вече ми писна да пълните и без това безинтересен раздел с чешане на егота,крият се като мишоци ама много разбират от гонки и вървящи Алфи(първите в живота им).
                          Колегата с БМВто пусни в някой друг форум тука бате само думите са им големи,никой няма да се пусне с теб от бързите Алфи
                          Тва че си станал с някои части нагоре не ти дава право за такива общи изказвания ..хората си питат обсъждат и по тоя начин си чешат част от крастата и все ще се стигне до гонка изказването ти много ми прилича на някой див голФ-ър ще ме извиняваш много
                          Alfa romeo 145

Comment

Чолега vikoalfa,

Човека доста културно иска да се пробва - защо трябва да сме груби ?
                            Толкова рядко има културни спорове между марките..... според мен всяка наченка на цивилизован диалог трябва да се подкрепя /все още са рядкост/

Иначе ако и двете коли са напълно изправни според мен 2.0 срещу 2.0 победата ще е за Алфата...
                            2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                            GSM: 0888 520 600

Comment

Така, така, все някои трябваше да им го спомене с малко по-рязък тон! Викчо е прав и го подкрепям и моля да не бъде упрекван точно пък от тези за които се отнасят думите му!

Първоначално публикувано от Grigor
                              Човека доста културно иска да се пробва - защо трябва да сме груби ?
                              Да и аз забелязах, че човека културно се пробва, но мазнотията се сипе от "нашия" контингент!

Comment

колега прав си и аз съм се убедил че в тоя форум всички(повечето) са силни само на думи...пример такива тигри като твойра ги забравям,, това движи ли се ,искаш ли с едно жтд дате накъсам ,аммм тебе и 1,4 т.с ще те умори и съм писал който иска да ми пише на лични да направим гонка както миналата седмица имаше пак едни надъхани обедени в коолите си които ще ме накъсат обаче не ми писаха на лични да им видя колко са им бързи колите !!!! така че колегата с бмв-то да си потърси някой друг форум тука ми обясниха че рейсинг е в '' '' кавички

Comment

Working...
                                X