Известие

Collapse
No announcement yet.

BMW 320i --- Alfa 156 1.8 T.S.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да взема аз да ви отговоря на "сериозните РАЦЕРИ", като един несериозен такъв:
    Като искате толкова да се състезавате - ходете на картинг. Ама да ми се пънете тук и да се "гордеете" с разни "състезания" по улиците, където има движение, пешеходци и най-важното ОГРАНИЧЕНИЯ - не мерси.
    Аз в такива "мероприятия" не искам да участвам. Писнало ми е от "истински РАЦЕРИ", които да ми застрашават ежедневно живота по няколко пъти или в добрия случай, ламарините както на моята, така и на колите на останалите участници в движението. За пешеходците пък изобщо да не споменавам. Доста пъти ми се е налагало, "да търся прикритие" при това бидейки на тротоара, виждайки някой "шофьор", който е решил да "рацерства" и да се прави на мъж пред гаджето/приятелите. Откъде да го знам тоя, дали в следващата секунда няма да изпусне колата?
    Ако някой иска да се състезава, има Калояново, "Серес" или пък картинг пистите.

И за да отговоря предварително на мненията, които сигурно ще се появят след моето - да, аз също искам да си понатисна колата за да видя какво може, да полафим със "сродни души", пък после да си спориме тук, кой чии шорти е скъсал.

Обаче да ми се предлага, това да става по пътищата от от пътната мрежа, които се използват, ще кажа още веднъж - не, благодаря.

В този ред на мисли, ако някой ми предложи обезопасено място около или в София (това, 'щото бензина вече гони 2.70лв. и не ми се пътува надалеч :P ), с радост бих дошъл, за да вдигна малко адреналина.

Айде PEACE и извинявайте за дългото мнение.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

a с дизелова алфа би ли се пуснал? и аз съм от пловдив
      Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Първоначално публикувано от gorang
        a с дизелова алфа би ли се пуснал? и аз съм от пловдив
        Да с удоволствие
        Напиши нещо за печката ти
        Пусни СМС за да се разберем 0899105126 Младен
        Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
        ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
        LPG

Comment

печката е тази от подписа, на 206000 км, но сменях маслена помпа и предполагам че е на 306000. работи шумно кат' трактор, но на ниски обороти е силна. по г-тек дава прилични времена - 8.6 от 0-100 и ниски 16-ки, но това е по г-тек, а аз съм малко скиптичен, щото трябва да е калибриран точно. иначе задното предаване ти дава предимство на старт, но многото нМ на дизела компенсират - ще видим. Аз мисля че ще е на кантар. Ще ти звънна през седмицата и ще се видим.
          Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

ще е интересно щото тази бавария върви доста прилично
            ние се познаваме с момчето и ако моята беше сток щеше да е много оспорвано
            п.п хондоман на бмв му направих доволно разлика в смисъл на 1 е пред мен ама после вкарвам 2 и изчезвам много напред 3,4 коли и повече
            alfa 164 t.s ex
            tipo 2,0 16v turbo ex
            opel astra amnesia ex
            megane 2 ex
            alfa 159 jtd ех
            audi A6/S TQ 330+
            audi a4 b5 1,8 TQ 500++
            alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

и кво,до тук само прикзки без съдуржание!
              Alfa Romeo 156 2000 TS 155k.s.

Comment

Пичове СТОК 320 е36 я опъвах като циганче вита баница 320 е30 или 318 ИС е30 това са силни коли но е36-цата
                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                  Пичове СТОК 320 е36 я опъвах като циганче вита баница 320 е30 или 318 ИС е30 това са силни коли но е36-цата
                  пускал съм се с е30 320 и 318ис като само с ис-са се кантарим, а и да не говорим че той беше и чипнат
                  Е36 е по силно от Е30, тествано и доказано много пъти
                  Ти с каква кола си, напиши нещо за нея
                  С колегата gorang се пуснахме вече като за моя голяма изненада се кантарихме - аз лично не вярвам толкова да ми върви колата, но нека и той да сподели нещо защото трябваше да има огромна разлика в негова полза все пак е с чип и е към 170к.с.
                  ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
                  LPG

Comment

ами всичко си е съвсем нормално, както бях предположил, ако даваш 60 мили за 8.2 (май така ми каза) е нормално да са на кантар. Алфата и дават 9.5 до 100 км. а след чип 8.5 и обикновенно дават ниски 16. По странното е как 320, което по каталог е 9.8 от 0 до 100 дава 8.3-4 - нещо и има на твойта колата. А за това, че трябвало да ти направя 2-3 коли ластик, ами помисли при тези времена които даваш дали е възможно. А и не ми се вярва че 325 тдс ти прави 4 коли щото това значи че до 100 ще еза под 8 секунди - нещо не ми се вярва...

Comment

истината май е че и бмв има чип и то бая добър
                      alfa 164 t.s ex
                      tipo 2,0 16v turbo ex
                      opel astra amnesia ex
                      megane 2 ex
                      alfa 159 jtd ех
                      audi A6/S TQ 330+
                      audi a4 b5 1,8 TQ 500++

Comment

Първоначално публикувано от 1912
                        истината май е че и бмв има чип и то бая добър
                        Бая добър силно казано, като имаш предвид че тоз аз го правих и съм пипнал единствено оборотите да са на 6800........... неможах да се ориентирам коя таблица и кои клетки за какво са за това не пипнах друго
                        Другия имаше проблеми с ниските обороти и особенно като пусна климата или пък както я карам на газ всичко се збозясваше
                        Иска ми се някой ден ако имам излишни 4-500лв да дойда до софия ида ми направят чип с който колата настина би тръгнала както трябва

ПП Дай да пийнем по едно кафенце бре майничка че се забравихме - дай си ГСМ-ма
                        Първоначално публикувано от gorang
                        ами всичко си е съвсем нормално, както бях предположил, ако даваш 60 мили за 8.2 (май така ми каза) е нормално да са на кантар. Алфата и дават 9.5 до 100 км. а след чип 8.5 и обикновенно дават ниски 16. По странното е как 320, което по каталог е 9.8 от 0 до 100 дава 8.3-4 - нещо и има на твойта колата. А за това, че трябвало да ти направя 2-3 коли ластик, ами помисли при тези времена които даваш дали е възможно. А и не ми се вярва че 325 тдс ти прави 4 коли щото това значи че до 100 ще еза под 8 секунди - нещо не ми се вярва...
                        325 ТДС с чип направен от RS MAD ми прави най малко 3 коли, а преди чипа вървяхме на кантар
                        Жалко че човека го продаде иначе можеше да се пуснете
                        Както казах и по горе, аз лично не вярвах /надявам се помниш какво ти казах като се чухме че почти нямам шанс/ че така ми върви колата спрямо твойта..........което разбира се ме радва
                        LPG

Comment

Първоначално публикувано от mladfen
                          Бая добър силно казано, като имаш предвид че тоз аз го правих и съм пипнал единствено оборотите да са на 6800........... неможах да се ориентирам коя таблица и кои клетки за какво са за това не пипнах друго
                          Сега аз от писане на чипове не разбирам но съм чувал че на триизмерната графика от която двигателя взима информация има обороти предварение и количество гориво.
                          И се питам как така само си вдигнал оборотите без да бараш предварението и количеството гориво.
                          Нещо тук ми се вижда че не си напълно честен относно подобренията по автомобила. Има тук един друг ползвател на форума който не кара италианска кола и той така върви с големите коне коли апук нищо не е правил по колата.
                          156 1,8 ТS 99
                          Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
                            Първоначално публикувано от mladfen
                            Сега аз от писане на чипове не разбирам но съм чувал че на триизмерната графика от която двигателя взима информация има обороти предварение и количество гориво.
                            И се питам как така само си вдигнал оборотите без да бараш предварението и количеството гориво.
                            Нещо тук ми се вижда че не си напълно честен относно подобренията по автомобила. Има тук един друг ползвател на форума който не кара италианска кола и той така върви с големите коне коли апук нищо не е правил по колата.
                            Виж ти говориш за вероятно Пиджи бек или Стен даун системите където продукта-софта-позволява всичко да се прави и настройва безкрайно лесно благодарение и на визуализациите за които говориш
                            Тук всичко е в 16-стичен вид и вярвай ми не е никак лесно /то инак всички щяхме да правиме чипове нали/
                            Един качествен чип направен отново от RS MAD но на колата на bogo_7 преди безкрайно красивия тунинг който и направи правеше високи 15-ски.
                            Колата е БМВ 320 е36 купе, ето малко и за нея туки в бмв и тунинг форумите, без съмнение една от най красивите в България и позната предполагам на доста от хората дори тук
                            LPG

Comment

и моята е чипвана при Венци
                              alfa 164 t.s ex
                              tipo 2,0 16v turbo ex
                              opel astra amnesia ex
                              megane 2 ex
                              alfa 159 jtd ех
                              audi A6/S TQ 330+
                              audi a4 b5 1,8 TQ 500++

Comment

Първоначално публикувано от 1912
                                и моята е чипвана при Венци
                                Няма лошо, то Венци доста си разбира от работата

Колеги , свършиха ли се пловдивските алфи

Дайте с още някоя да се премерим
                                LPG

Comment

Working...
                                X