Абе момчета вие не четете ли по-назад? БМВ-то на момчето е пипнато и явно понавървява добре, така че не е сигурно кое ще бие.
Известие
Collapse
No announcement yet.
BMW 320i --- Alfa 156 1.8 T.S.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщениеAз залагам 100% ,че GTV-то ще бие
така че давайте едно ГТВ 2,0тс и да ги сложим
И се надявам скоро нещо да се случи че ми писна само да си тракам по клавишите
Утре 30,08,2008 ще съм в София до обяд и евентуално чакам някой да звънне
0899105126 - МладенВижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеи ко стана 5 дена мълчание. стана ли гонка в софето или не РАЦЕРИ що спряхте да пишете ???
В крайна сметка "рацерите" си остават пред комповете, без да се обиждат някои колеги но очаквах и предполагах по интересно развитие на темата
От над 4400 разгледали темата, само един колега се обади
или може би си мислете че ми е много бърза колата ли
Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от mladfen Покажи съобщениеНищо не стана - както и си предполжил предполагам
В крайна сметка "рацерите" си остават пред комповете, без да се обиждат някои колеги но очаквах и предполагах по интересно развитие на темата
Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
-
Да искам
Но съм от Пловдив
0899105126 - МладенВижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщениеС 1.4 twin искаш ли да се пробваш
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
До 18 09 можеби ще доида до Пловдив да зема един би охлюов е ако доида ще звана .Ама незнам с каква ще доида може с алфа 146 1.6 бксер или с супрата 3литра-Т или с хонда 1.5 на газ ама ще се драпнем.Опел Кадет GSI
166 2,4 JTD
ако мислиш че е здрава дай та тествам
Comment
-
Първоначално публикувано от mladfen Покажи съобщениеНищо не стана - както и си предполжил предполагам
sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Колега , дали ти е възможно в Събота да скочиш до Пазарджик ? Имаме среща , и ще идват и пловдивчани на гости . Ела , ще направим стартове с 2.0 ТС , 1.9 ЖТД на 156 , 1.8 8В на газ и 2.0 ТС с чип . Гарантирам , че ако дойдеш ще има стартове . Пък после ще хапнем и пийнем както ние в Пазарджик си знаемСрещата е от 17:00 , официално те каня , ако можеш ела
Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 20:13.145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от mladfen Покажи съобщениеДа искам
Но съм от Пловдив
0899105126 - МладенAlfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
Comment