If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
06 Юли Италианско преследване на карт писта Плевен !
Re: 06 Юли Италианско преследване на карт писта Плевен !
Първоначално публикувано от FreeStyler
Здравейте колеги , днес се получи невероятно състезание в Плевен .. имаше представители от доста градове, много професионални подготвени коли и професионални шофиори ,нооо за мое съжаление преобладаващите марки бяха: бмв, хонда,опел,рено ... нямаше нито една италианка
Първоначално публикувано от ICI
Здравейте колеги , днес се получи невероятно състезание в Плевен .. имаше представители от доста градове, много професионални подготвени коли и професионални шофиори ,нооо за мое съжаление преобладаващите марки бяха: бмв, хонда,опел,рено ... нямаше нито една италианка
Браво бе колега, Типото сигурно не е италианка
смятай кво впечетление си направил щом никой не та е забелязал
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Браво бе колега, Типото сигурно не е италианка
Искрено се извинявам ,че пропуснах да те отбележа Типото брат по същия начин като 75-цата не са за такива малки писти ,като ти слушах колата сигурно 70 % от времето си офф бууст много гадно иначе те поздравявам за изродската бегачка
Искрено се извинявам ,че пропуснах да те отбележа Типото брат по същия начин като 75-цата не са за такива малки писти ,като ти слушах колата сигурно 70 % от времето си офф бууст много гадно иначе те поздравявам за изродската бегачка
Мерси, няма проблем Иначе буста ми бягаше само на втория завой от S-kaта, но проблема са килцата в тези обратните завои, с около 400кг по-тежка е от най-бързите на трасето.А на правата повече от 200 коня повер едва ли може да се сложи.Даже един път чукнах ограничител на 3-та
Първоначално публикувано от cvetelin
Ти смятай щом публиката викаше като минавах , доста хора ме питаха за конкретни неща, колко пъти вдигах капака да видят мотора, не съм броил ама поне 100 човека я огледаха
Първоначално публикувано от cvetelin
Ти смятай щом публиката викаше като минавах , доста хора ме питаха за конкретни неща, колко пъти вдигах капака да видят мотора, не съм броил ама поне 100 човека я огледаха
ми кибици бате .... ко са кефиш
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment