Известие

Collapse
No announcement yet.

164 vs...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 164 vs...

На баща ми алфата (164 ТS) засрами една много навита калибра.На околовръстното в Пловдив се дърпахме ама ...съдра си гъза и не можа да ни настигне ,а пък от 170 нагоре вече съвсем се изгуби опела.Много ги хвалят тея калибри бе ама нещо задкормилните устройства им куцат...А пък един друг път с един Мерцедес Е190 2.0 бягахме и отново алфата не му даде въздух!Ама много вървят тея алфи бе!!!Имам чувството че и една Омега 3.0 може да бие 164-ката ,нищо че е 1литър по-малко...ама и е много по-лека (или аз така си мисля...Кво ше кажите ще се опънем ли на Омегата?

Къде живееш бе приятел ,дай да се видим за по кафенце,и да разгледам тая 164-ка!
    Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

hhehe bravo priqtel.... ama 164 ne e mnogo leka ne ska4ai na 3,0
      .....predstavi si 3,0 v6 24 klapana..........6te gleda6 mnogo typi fizionomii
      v ogledaloto za zadno vijdane
      kalibra ako ne e 2,0 16v 150 konq e bozaaaaaa

Comment

Глупав народ

Много са тези дето щом карат немско скачат на всичко друго. Особено ако е BMW. Е и аз мога да сложа BMW емблема на старата си ЗАЗ-ка ама това няма да я направи по-бърза. Колко са ме гледали хора с 520i Е34 когато моето Tipo 1.6 DOHC ги дръпва на светофар. Може и да ме бият на 400м. Но старта определно не е силното място на тежките немски танкове.http://www.aksyst.com/PICT0021.JPG

Comment

Абе аз с мойто типо ,на един светофар се резнах с едно бмв 520 ,и до трета предавка го държах на задната броня,но като вклучи той на 3 и аз на 3 и ме издуха .Но до 3 та много се изкефих как го резнах,ама мойто типо е слабичко 1,6 карбуратор.

Comment

Да се върнем на темата за 164

Имам съсед с 2.0 TS. Колата много върви нищо, че е тежка.

Comment

izka li njakoi da si premerim silite njakoi den ???
              a moze i nadsvurvane da si spretnem
              Volvo S80 2.0 T5 180hp
              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Ненене италиянките само с немци не е справедливо! Може да се бягаме с теб ма от висок старт,едно време кат бях в 7 клас 50м. ги взимах за 5,2 сек.
                Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

saglasen sam az sam 187 sm visok , i sam mnogo dobur na tichane ( samo deto propushih )
                  ama ot 0-100 sam pod 10 ))
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Е аз съм 183см.пуша по кутия и половина на ден,ма слагам добавка много добра казва се FINLANDIA,БЕЗВЕТНА Е В КОМБИНАЦИЯ С ЛЕД,много е ефектна!

Comment

ee znachi moze da se premerim , az sam s mnogo jaki sportni kraka
                      inache motorut mi e malolitrashka ama e mnogo moshte tubo ventilirana
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Брачеди на 2 по 100 с препятствия от салата надали ше ме стигнете
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

eii abe na 2 po 100 shta sa uzora ama znam edno priateche kategoria MUHA i harchi po litar na chas , kat klimatik e
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Re: Да се върнем на темата за 164

Първоначално публикувано от sineok
                            Имам съсед с 2.0 TS. Колата много върви нищо, че е тежка.
                            priqtel twoq sysed da ne se kazwa Asen?

Comment

razmera ne e ot znachenie az se darpah s BMW 740, tuningovono, prosto na start go napravih smeshen , a sashtoto BMW, predi tova pobedi AUDI A8. Ta za kakvo da govorime

Comment

Working...
                              X