Моята е боксер 1.6 и въпроса ми е какво мога да ползвам от двигателя на 1.7 боксер.В смисъл кои части мога да сменя ,за да я направя моята по-мощна.Не искам да сменям целия двигател а само глави валове и тн.....Ако е възможно де.Просто искам малко повече да я напиля моята
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за двг-боксер
Collapse
X
-
Кой двигател 1.7 имаш предвид? За да ползваш твоя блок значи по големите бутала на 1.7 и 1.7 16в. отпадат,а това води до неставането на 16в глави. Главите на 1.7 8в. са еднакви като на 1.3 и 1.6 та заключението е че нищо не можеш да направиш както го замисляш. Успех все пак.RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
-
Ами благодаря за отговора.Точно така моата е 1.6 8v и искам да ползвам части от 1.7 16v.Значи не става това дето го мисля.И все пак благодаря.
Но мене май достатъчно ме е напекло слънцето , за да ревизирам 1.7 двигатела в някой сервиз и да го метна на моята.Но ще имам проблеми с регистрацията на двигателя ,защото на 1.7 не са и плащани данъците от 3г. Ще търсим връзки в кат нещо да го пишем ,че не се чете номера и така.
Ами тогава ,ако може нещо съвет ,като свалям двигателя да го напиля малко така и така ще е свален.Какво да му направя ,но да е нещо нормално ,че не разполагам с много пари ,все пак имам и куп спойлери за въстановяване.Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Щом си искаш твоя блок значи ще си и с твоите глави, както ти писа Лисан. От което следва да забравиш за 1.7
С малко пари не виждам как ще стане ъпгрейд на твоя мотор (1.6). Все си мисля че пипнеш ли нещо по него ще трябва да промениш и други неща. Неможе според мен да промениш почти нищо без да правиш промени и по ЕКУ-то. Ако може то едва ли ще се отрази на мощността.1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеАми то има вариант да вмъкна 1.7цата ,но ще видим още не съм решил твърдо,че не знам после как ще го регистрирамповечето алфи преди 1998 според мен са си вечно наши, та от тази гледна точка не си струва разправията за рег.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Ами аз не мисля да я продавам , по едно време бях решил да я продавам ,но много бърза размислих(влезнах в правия път) , но когата прекарвах другата кола на преглед ми гледаха номера на двигателя , и си мисля ,че ще имам ядове с прегледите.Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеАми аз не мисля да я продавам , по едно време бях решил да я продавам ,но много бърза размислих(влезнах в правия път) , но когата прекарвах другата кола на преглед ми гледаха номера на двигателя , и си мисля ,че ще имам ядове с прегледите.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Някой може ли да ми обясни точно какво трябва да прехвърля от 1.7 16 в боксера на моя 1.6 боксер.Освен двигателя и компа трябва ли да сменям инсталацията от пред по колата или може и без да правя тази процедура и другите неща които др. да прехвърля.
Абе с една дума как да процедирамAlfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
Да е 33ти ще ти кажа стъпка по стъпка ама тая е по нова.....
Обади се на Лисан и Дригата винаги ще помогнат дори и по телефона или изчакай да видят темата.Все си мисля,че не е само това,но ще те подведа...Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
Comment