Известие

Collapse
No announcement yet.

За спора между Бобо и Вм164 и момчето Сашко

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За спора между Бобо и Вм164 и момчето Сашко

Няма да взимам отношение по въпроса с турбините.Става въпрос за момчето Сашко и бялото интеграле и Алфите и т.н.Това е мястото където сме направили моите Алфи,това е мойто Интеграле,състезава се в българския рали,планински и пистов шампионат под номер 101.Бобо ако твоите познати с Интеграле са светнати ще знаят кое Интеграле колко върви,и кое на кой е .А за способностите на момчето няма да коментирам ,мойте коли не се чупят! А за вървенето........все още живея с мисълта ,че може би моите Алфи са най-силните в БГ Говоря за Алфи,не за останалите италианки,като естествено оставям място и за всички останали конвертирани Турбо Алфи,защото нямам никакви впечатления от тяхното вървене

А добре дошъл в форума....крайно време беше

Мисля, че трябва да се присъединиш към докторската част от клуба
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Добре заварил ,за докторството няма грижи

Comment

Ако дойдеш и на срещата в неделя ще стане супер тъкмо ще си поговорим
        Fiat Punto 1.9 JTD
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        sigpic

Comment

LUkan едната ти е червена а другата черна 155 или бъркам
          Що то преди време май се чесах ме с тебе моя турбунарник на бул. България ти беше с черната
          Сашко е луд и бялото интеграле е много добро
          SUPER 164 2.5TDi '97

Comment

Първоначално публикувано от VM164
            Що то преди време май се чесах ме с тебе моя турбунарник на бул. България ти беше с черната
            малко офф: сигурно добре те е начесъл
            ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Да, едната е червена а другата е черна Сашко е малко луд вярно,но незнам кой от двама ни е по-лудия

Comment

Re: За спора между Бобо и Вм164 и момчето Сашко

Първоначално публикувано от Lukan
                Няма да взимам отношение по въпроса с турбините.Става въпрос за момчето Сашко и бялото интеграле и Алфите и т.н.Това е мястото където сме направили моите Алфи,това е мойто Интеграле,състезава се в българския рали,планински и пистов шампионат под номер 101.Бобо ако твоите познати с Интеграле са светнати ще знаят кое Интеграле колко върви,и кое на кой е .А за способностите на момчето няма да коментирам ,мойте коли не се чупят! А за вървенето........все още живея с мисълта ,че може би моите Алфи са най-силните в БГ Говоря за Алфи,не за останалите италианки,като естествено оставям място и за всички останали конвертирани Турбо Алфи,защото нямам никакви впечатления от тяхното вървене
                Добре дошъл във форума и много се радвам че най-сетне си сред нас, аз надух главата на Асен в алекс ауто да те агитира та чак се бях отказал

Съгласен съм с теб ма аз затова си питах къде се състезава на кой е и така нататък ма не ми се казваше Иначе за конверсиите уверявам те мойта (200 коня на колелата) няма шансове, в момента се прави една която е доста силна но едва ли ще се ползва за драг Дано да се видим на някоя среща
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Е не те познавам лично но Сашко знае какво прави определено
                  SUPER 164 2.5TDi '97

Comment

Е сигурно и ти не си много в час алфичките ти бягат баяяяяяяяя
                    SUPER 164 2.5TDi '97

Comment

Working...
                    X