Известие

Collapse
No announcement yet.

Официално новия Need for Speed

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
    ИГРАТА Е МНОГО ЗЛЕ.след провала на про сриита очаквах нещо по добро ,нито графика нито управление.препоръчвам ви; FLAT AUT 3, GRID,WORLD RACING 2.много по добри от тази прехвалена игричка
    мнението ти е адски субективно
    Про Стрийт примерно за мен беше
    много добра игра ...
    голяма доза реализъм + адекватно поведение
    на автомобилите на пистата
    не е игра за всеки защото не беше аркадна
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

И аз да си кажа мнението ...голям фен съм на игрите от рода и гонките ,но това не е никаква игра. Про стиит наистина беше (и още е ) за мен по добра и реална игра от тоя щуротия . Това го играх 2 дни и ми прилича на драйвър 1 първата и единствено добра игра на такава тематика . Моето мнние е , че след мост уантед е най доброто от ЕА гейм

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

ако пробвате GRID ще си кажете че NFS е най лошата игра. ГРИД-а е направена от фирмата която прави COLIN MCCRAE така че от кам реализам е супер , а графиката е невероятна .забравете за NFS.EA НИКОГА НЕ СА ПРАВИЛИ ДОБРИ ИГРИ

Comment

Е как ще има Алфа като ЕА Гаимс май са американци.Алфа не произвеждат коли за щатите..следователно няма Алфи,а някакви си рена Аз поне така си обяснявам нещата лично мое мнение

Comment

направи ми впечетление че дори в най добрия НФС карбон ауди р8 е по бърза от порше гт и мерцедес слр което е невъзможно. това може да стане само в НЕРЕАЛНИЯ свят на НФС .пълен ужас !

Comment

бе пълен ташак, то една хонда сивик ще ги направи да си хапят уите ти R8 месиш

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

на карбона с брерата отидох до последния район без тунинг само мерцедес слр не можах да бия

Comment

Working...
                X