Известие

Collapse
No announcement yet.

ЧИП - BlackAngels

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЧИП - BlackAngels

това са диаграмите на диното след слагането на чип от BlackAngels
    максимална ск.220
    разход 100 октана еко -13 /100
    разход на масло за 1500 км.350 гр.
    със закачена сонда в движение показа горивна смес 17,8 на 6800 обр.мин.
    с чип на Екстриим Тунинг
    максимална ск.240
    разход 9.3
    разход на масло- 0
    като между двете итервенции нищо не е пипано и сменявано по автомобила
    със закачена сонда в движение показа горивна смес 12,7 на 6800 обр.мин.
    успех на желаеещите да се чипосват и да не забравят че има дино стенд струва 80л.
    Last edited by рали; d.m.y г., 10:16.

Коректно би било да има дино графика и на 2-та чеп-а

Comment

Черните Ангели са по-силни на дизела.

При Екстриим - на 4000 оборота си на 200
      При Ангелите - на 4000 оборота си на 230

Comment

Рали,

Я сега ни обясни как кола 155 8клапана бие много правена и с чип кола 146 16клана на конкруренцията?
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
          Рали,

Я сега ни обясни как кола 155 8клапана бие много правена и с чип кола 146 16клана на конкруренцията?
          Веднага ще ти отговоря,разлика 100 кг. в теглото,собственика на 155-цата се състезава едва ли не всеки ден,пък собственика на 146-цата има 10 старта през живота си.Може да попиташ твоя приятел Гиги,какво се случва с неговата 166-ца и въпросната 146-ца/шофирана обаче от Бобо/.Разбра се защо тая 146-це се не върви,просто собственика и неможе да я кара като хората .Веднага може да се организира пак гонка м/у двете коли,обче 146-цата ще я кара Бобо,а скоро иде фетста,може там да пробваме

П.С.Петко я ми кажи,според теб какво значи много правена кола,защото по правена от твойта няма в тзои форум,и кво до последно Гиги ти пукаше шушоните с QV-то
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз не можах да разбера това с разхода на маслото
            Fiat Punto 1.9 JTD
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
            sigpic

Comment

Няма смисъл от караници,всеки си върви по пътя и тва е
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз пък съм доволен от чипа на Ангелите. Колата ми върви по-добре, разхода ми е по-малък от преди, когато бях сток Няма разход на масло и т.н. (и все пак я карам с agip evolution )... Според мен си зависи от колата и състоянието. А и днес колата е добре, утре обаче има хлабава букса на бензиновата помпа и и никой не може да намери проблема....така че...... Не съм пробвал с чип от екстрийма и не мога да коментирам. Аз лично направих перфектната инвестиция. Всеки сам да си решава

Mury мен много не ме интересуваше, кой ще бие. За мен по-важното беше, че просто си личеше, че моята кола дърпаше по-добре. Не че някой е тръгнал 2 коли отпред и е победил. Просто усещах че колата ми се движи по-добре от твоята. За мен това е достатъчно да си правя кефа. Дали от килограмите или от друго незнам. Сега съм с нов съединител... Скоро пак ще направим дръпка Иначе сигурно и колата на Odisey не върви?!Понеже като бях сток и той сток вървяхме 1:1?!?

Edit: А това ми се струва започване на някаква кампания за оплюване на BlackAngels...Просто без коментар...
                Last edited by VFTI; d.m.y г., 23:50.
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

киро колата ми работеше непрекснато на включен вентилатор да ще кажеш топло е но с тази смес може ли да ми кажеш как да не грее и обясни ми до до какво води липсата на кислород в горивната камера на теб ли да обяснявам каде отива двигателя?!!!!
                  П.С. можех да стигна и до 20 смес като беше тргнало трябваше ли да роди а човека до мен не беше Бобо и нема нищо общо с Екстриим Тунинг само ми каза Спри ще даде фира не троши повече колата нормално ли е според теб да не вдигам повече от 3000 оборота понеже имам най-страхатната горивна смес
                  Last edited by рали; d.m.y г., 00:27.

Comment

голямата риба имам и двата стенда но на мивката дебила като чисти алфата реши че са буклук и много късно нямаше ги
                    Last edited by рали; d.m.y г., 00:00.

Comment

Петко за сажаление това са фактите проблеми с колата немам нито пък с диагностиката тя не на абонамент при Бобо

Comment

Първоначално публикувано от рали Покажи съобщение
                        киро колата ми работеше непрекснато на включен вентилатор да ще кажеш топло е но с тази смес може ли да ми кажеш как да не грее и обясни ми до до какво води липсата на кислород в горивната камера на теб ли да обяснявам каде отива двигателя?!!!!
                        П.С. можех да стигна и до 20 смес като беше тргнало трябваше ли да роди а човека до мен не беше Бобо и нема нищо общо с Екстриим Тунинг само ми каза Спри ще даде фира не троши повече колата нормално ли е според теб да не вдигам повече от 3000 оборота понеже имам най-страхатната горивна смес

Абе Рали каде на графиката видя сместа да ти стига до 17,8 на 6800 обр.мин.? Според мен при тези обороти е около 13,7 !

Нещо си пишеш на изуст приятелю
                        Last edited by Alfamaniak; d.m.y г., 08:37.
                        Fiat Punto 1.9 JTD
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                        sigpic

Comment

в реална обстановка на 3-та ск. не на графиката Киро

Comment

Стенда не е ли реална обстановка ???
                            Fiat Punto 1.9 JTD
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                            sigpic

Comment

Кво им се връзвате, невиждате ли че досега си траеха кат мишоци и сега решиха в една седмица да се прават на интересни. Защо са си сменили чиповете 10 пъти? Щот са ...... ходи при единия, после при другия няма да споменавам кои го правят.
                              Немога да кажа една лоша дума и за двете фирми за чипове.
                              Най- лошо е когато плюеш по приятел. Хубаво не си бил доволен, кво сега трябва да му правиш гадно ли?
                              sigpic
                              SCUDERIA ITALIA
                              BMW 5-er
                              BMW 7-er
                              Fiat GP

Comment

Working...
                              X