здравеите колеги. Та вапроса ми е следният един роднина ми каза че е получол някакви чипове които се слагат под двигателя и създават някакво магнитно поле чрез което разхода на гориво (бензин / дизел) намалява с около 14 / 15 % .Та да попитам някои чувал ли е за такова нещо ???
Известие
Collapse
No announcement yet.
чип за понижаване на разхода ???????
Collapse
X
-
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Fuel-...=p4506.c0.m245
Може нещо такощо такова да е, ама чак чип......Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
-
Тез чипове не са чипове ам се наричат магнетизатори. Уж подреждали молекулите на горивото и въздуха и пътя им ставал по-лесен. Движели се на право вместо хаотично и така идвала икономията. Има ги да се продават, но аз съм песимистично настроен. Това представлява 2 магнита които се слагат на тръбата за въздуха и маркуча на горивото и общо взето мисля, че няма да има ефект, но ако искаш си купи и пробвай. Има ги по българските сайтове.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
аз лично съм с чип на Диджитал и нямам проблеми
относно разхода, да по-нисък е и то невероятно
но няма да казвам колко е точно
щото има условия да предизвикам война ...Last edited by DiStefano; d.m.y г., 08:12.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Стефчо те хората за магнетизатори говорят , не за чип . Всеки хубав чип , трябва да свали разхода , защото оптимизира работата на двигателя . Друг е въпроса , че като си с чип , се кара с високооктанов бензин . За магнетизатора - двама мои приятели си сложиха преди 2-3000 км. Разликата в разхода е никаква , дори и да има , е не повече от 2-3 % , което на практика е едно голямо НИЩО .145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеСтефчо те хората за магнетизатори говорят , не за чип . Всеки хубав чип , трябва да свали разхода , защото оптимизира работата на двигателя . Друг е въпроса , че като си с чип , се кара с високооктанов бензин . За магнетизатора - двама мои приятели си сложиха преди 2-3000 км. Разликата в разхода е никаква , дори и да има , е не повече от 2-3 % , което на практика е едно голямо НИЩО .
явно не се изразих дубре
имах предвид че и "другия" чип
има такава "функция"Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Браво, обичам универсални решения, хем вдига мощността, хем върви повече, хем разхода пада, лекувал чипа и други проблеми, чудех се дали и визуално колата изглежда по добре. Ако става по бляскава ще си сложа и аз ЧИП, универсалният подобрител. Само трябва да си избера към кой да се обърна, че конкуренцията и тук е голяма. Тунинговането е добър бизнес, особено като убедиш някой, че ще му Удвоиш кончетата и той мига на парцали доволно, а като му кажеш, че и разхода му ще падне с 3-4 литра вече е готов да те носи на ръце.Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 10:56."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment