Здравейте виждам че има доста запознати с дизеловите алфи и въпроса ми е коя е по добра за доработки по мотора и от коя може да се изтиска повече 2.4 136к.с или 1.9 105кс. и кои двигател понася повече бъзикане и принципно има ли голяма разлика (освен кубатурата) в двата двигателя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
2.4 jtd или 1.9 jtd
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bibon4o Покажи съобщениеЗдравейте виждам че има доста запознати с дизеловите алфи и въпроса ми е коя е по добра за доработки по мотора и от коя може да се изтиска повече 2.4 136к.с или 1.9 105кс. и кои двигател понася повече бъзикане и принципно има ли голяма разлика (освен кубатурата) в двата двигателя.
There's no replacement for displacement
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеThere's no replacement for displacement155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от bibon4o Покажи съобщениеЗдравейте виждам че има доста запознати с дизеловите алфи и въпроса ми е коя е по добра за доработки по мотора и от коя може да се изтиска повече 2.4 136к.с или 1.9 105кс. и кои двигател понася повече бъзикане и принципно има ли голяма разлика (освен кубатурата) в двата двигателя.
ми 2.0 TS или 2.5 V6Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
освен че единия е 4 а другия 5 цилиндров..
Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщениеКирилицаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Какво да му отговорим, иска да изстисква двигателите като лимони и да ги бъзикааз въпрос не видях, по-добре бъзикай
някоя Лада ще ти излезе по-евтино . . Все пак ако формулира някаква идея какво всъщност ще прави всичкото инфо е в търсачката
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеThere's no replacement for displacement
"weightis the most important factor in the motorsport then comes the aerodynamics"
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
Comment