Очертава ми се една такава гонка. Честно казано не мисля че имам шанс. Но ще се пробвам. Вие какво мислите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
155 2.0 16V VS Astra OPC 1.8
Collapse
X
-
предполагам Астрата е от новите нали ?
ОPC 1.8 нема ... сичко е 2.0 Турбо 240 конье ... мреш с таа Алфа
1.8 е 125 или 140 коня
зависи колко е нова
има и 1.6 Турбо 180 коня ...
абе ше видиш зор ... Астрата винаги е връвела мнооLast edited by DiStefano; d.m.y г., 17:26.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
-
Според мен трудничко ще го дръпнеш точно това. Тези са новички и всички кончета са живички, и вървят бая. Има такива от тази серия по 300 кончета вектри май бяха. Ама тази точно може и да я дръпнеш знае ли човек."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Е и аз много не харесвам опелчета, но нека бъдем реалисти. Какви астрички съм карал аз мани мани. Алфата си е алфа ама никак не са за подценяване опеларките особено тези дето са по така."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Астрата ще умреЩом е толкова нова още не се е отпушила и новите коли също така са доста тежки
Газ!!!
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеАстрата ще умреЩом е толкова нова още не се е отпушила и новите коли също така са доста тежки
Газ!!!
155
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Първоначално публикувано от миро Покажи съобщениеАлфата бие, бързите Опели са само ръждивите или тези с турбо.
особено след като те карат с наши двигатели
а и ние с техните ... и както винаги са по-леки ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
Comment