If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Италианско преследване Плевен - 3-ти кръг + Дрифт + Тунинг
Идеята ми с палежа на гумите на всяка права беше хем шоу за публиката, хем и да им изчистя протектора, базирайки се на наблюденията си от предишното състезание.
Но за моя неприятна изненада се оказа, че тия гуми вместо да се опилят чисто, буквално се накъртиха като дялани с длето.Такова нещо до сега не ми се беше случвало.Не бяха нови гуми, но имаха доста грайфер, хм това ми бяха първите и последни Семперит.
После прехвърлихме задните Гудиър отпред, но те бяха твърде износени и по-тесни, та и оттам дойде и лошото време.
Колега стуваше ли ми се или наистина колата беше с повече бууст ?
И на мен много ми хареса,макар че само в неделя бях но направо..... супер имаше наистина много добри коли .По другата седмица мисля и два та дена да съм там.Интересно ми е каде мойе да се спи?На палатка или в некое хотелче?
Колега стуваше ли ми се или наистина колата беше с повече бууст ?
не, няма никаква промяна в настройката на мотора от миналото състезание.Просто този път подавах малко повече от половината газ по-бързичко, без да я дебна за сцепление.На голямата права качваше някъде към 0.8 бара при възможни 1.5.
Просто сцеплението там е малко и няма как да се натовари мотора с повече газ за да даде повече бууст и мощност съответно.
Comment