If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък съм оставил темата нарочно. ( за се се вижда що за стока сме)
BillyBoy` коментара на sunny2006 си е много смислен даже.
Е що за стока сме? Прекаления светец и богу не е мил.... Това да караш по булевард с 3 ленти и мантинели с 50 е да не говориме, че и пешеходците са малоумни и сами се навират под колите. Айде ми обяснете какво биха правили в 2 през нощта хора на бул. Сливница на самото платно? Колкото един пешеходец в случая е виновен ако го блъснат, толкова е виновен и шофьора! Да не говориме, че неориентирани деца е абсурдно да има по това време, а ако има то родителите им са за затвора, а не шофьора!
Колкото ти е ограничението с толкова караш.
И защо си мислиш че колата не може да поднесе или да стане друга бела и да се озове на тротоара със 100 + отнасяйки някой нещастник прибиращ се от весел купон?
Пишете си де, и аз ще ви отговарям. Интересна дискусиика се получи.
Е що за стока сме? Прекаления светец и богу не е мил.... Това да караш по булевард с 3 ленти и мантинели с 50 е да не говориме, че и пешеходците са малоумни и сами се навират под колите. Айде ми обяснете какво биха правили в 2 през нощта хора на бул. Сливница на самото платно? Колкото един пешеходец в случая е виновен ако го блъснат, толкова е виновен и шофьора! Да не говориме, че неориентирани деца е абсурдно да има по това време, а ако има то родителите им са за затвора, а не шофьора!
Е такива самонадеяни "пичове" много мразИМ. Никой не знае точно какво и кога може да се случи. Има ограничение 50 ок пусни на 65-70 ама не може да караш със 110 един тъпак уби един мой познат при катастрофа така.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Айде ми обяснете какво биха правили в 2 през нощта хора
Лична случка :
Карам си в квартала по тъмно (23-00h) на 10м преди един светофар има една пешеходна пътека , а светофара мига на жълто ,има си и улично осветление . Та карам си аз и при миганията на светофара забелязвам че на пътя има нещо . Намалям с идеята да го заобиколя и що да видя на пешеходната пътека си легнал един пиян и заспал в несвяст .
А ми обясни ако караш със 120 Км какво разстояние ти трябва за да прецениш ситуацията , да вземеш адекватно решение и да спреш ?
всеки от нас е нарушавал правилата не един и два пъти въпроса е кои кога ще бъде хванат във крачка
Карам където с колкото е позволено . От 1989 съм с волана в ръцете и досега нямам фиш за превишена скорост , неправилно паркиране или нещо подобно нито отнети точки за някакво провинение . Имам една катастрофа и то защото ме удариха отзаде .
Предполагам че едва ли ще се съберем хора колкото за едно каре на карти които можем да се похвалим с това в този форум .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Е такива самонадеяни "пичове" много мразИМ. Никой не знае точно какво и кога може да се случи. Има ограничение 50 ок пусни на 65-70 ама не може да караш със 110 един тъпак уби един мой познат при катастрофа така.
Тва ми звучи като следния виц:
Някакъв чужденец пита български полицай за нещо къде се намира и го пита на английски, на немски, на френски, на японски, на руски, на италиански, ама не- нашия нищо не разбира и там незнам какво станало, някой му казал, що не е учил езици ала бала и полицая казал- Е тоя като беше учил много езици оправи ли се
Та и твоя приятел така- като си е спазвал правилата жив ли е сега, лека му пръст! Така че и със 120 да се движиш, не се знае дали няма по- голям идиот от теб, който да се движи с 220 Някой горе спомена за преценката- това е ключовата дума! Просто понякога човек има грешна преценка и стават сакатлъците, защото и с 50 може да убиеш човек и със 100 може, ако нямаш правилна преценка! Това че някой е преценил 50 км/ч за безопасна скорост не значи, че тя е такава, а дали 100 км/ч е по- опасна от 50 км/ч- отгоровът е, че всичко зависи от конкретната ситуация!
Ако ме питате мене да се отнема книжката за минимум 1 година при превишение с повече от 50 км/ч и да е безкомпромисно, а не да взимат подкупи полицаите. Аз лично се укротих като ми останаха 11 точки в книжката- от тогава не си позволявам да превишавам с повече от 20 км/ч в града и извън града, защото не ми се остава без книжка!
Правилата са си правила, трябва да се спазват. Въпроса е, че нещо много се впрягате и ако мерите с еднакъв аршин, ще останат 3-4 човека във форума, които 100% спазват правилата. Всеки си е позволявал понякога да се дръпне на светофар или да настъпи колата на магистралата, или да се напие повече или да препсува някой, или да вдигне врява по никое време, за училищни и студентски години да не говорим и т.н. и т.н.
Почвате да се вталясвате. А също така съм 10000% убеден, че ако някой направи подробен анализ на всичките ви постове, ще открие поне няколко нарушавания на закони по един или друг начин, които сте правили.
хахахахахаха sunny2006 ти се изкара по честен от папата бре пич честно кефиш ме пожелавам ти все така без авариини както на теб така и на всички колеги
Comment