Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой играл ли е на S.C.A.R. ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой играл ли е на S.C.A.R. ?

Някой да е играл на тая игра ,в която се състезават само Алфи? И някой превъртал ли я е ? Наистина играта е много стара (мисля 2005 година беше,аз наскоро си я свалих и много ми харесва.Управлението е малко кофти, и графиката не е като на НФС мост уонтед ,но иначе играта много си я бива ..

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Колега, ето ти няколко теми посветени на въпросната игра намерени с търсачката.
    Използвах думите "Squadra Course" за да ги намеря.
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=12256
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=7917
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=885

По темата - играл съм я и продължавам да я играя от време на време..
    Много е добра и според мен управлението си е ОК. Даже доста реалистично, което ми харесва много.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

да ,написах кофти ,защото е много различно от другите рейсърски игри ,наистина и за мен е по- истинско управлението ,както и държанието на колите,в играта .
      А превъртал ли си я ?

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Мисля я бях превъртял, ама не съм сигурн.. имам два акаунта и с първия мисля я превъртях и затова си направих нов, за да я почна отначало..
        Но понеже вече я пускам за по едно състезание и не съм обръщал внимание.. а първия ми акаунт не съм го пускал от сума време... влизам с втория, с който не съм я превъртял със сигурност.. ще погледна довечера и ще ти кажа да не се хваля сега че съм я превъртял - а да не съм

Comment

ок и аз се опитвам ,но нещо с тия бавните коли е много трудно управлението,много носят и бавно тръгват

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Стигал съм до края ,само последната писта с 8Ц-тата няма взимане ей...
            Играта е много добра.
            sigpic Alfasud/156 1.8ex
            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

еми аз я боря от месец и имам не повече от 30 златни купи , само един път на цяла писта съм взимал Clean Lap всичките обиколки ,Knockout не знам какво е и нямам нито една награда там и,а бе треа си отворя лаптопа ,щото ако има разбиращи ,да ми обяснят ,половината неща не са ми известни по тая игра

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Аз пък заседнах на съзтезанието с ГТ-тата и тва си е

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

стигнах и аз на последната писта с 8ц-тата......трети ден ,мъки и ходене по нервите,няма минаване това бе баааааааа.повеждам ,ама така ме гонят и все ми се чупи колата...а девет обиколки,не знам как ще стане...аз едва пет правя и колата тотал щета

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ами трудна работа да ти кажа с тия 8ц-та.Аз се отказах накрая.
                    sigpic Alfasud/156 1.8ex
                    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Превъртял съм я веднъж. Всички състезания със златни медали.
                      Има значение как си развивате шофера И каква екипировка му слагате..
                      Аз от екипировка имам +36 Car condition.. Колата ми е на 136 здраве в началото на състезанието. Това много помага - да не я направите тоталка!
                      Днес от обяд играя на играта с втория ми профил с който не съм я превъртял още Голям кеф е. И преди малко си пуснах това последното състезание с 8C-тата (от профила ми с който съм я превъртял) ... ии... го спечелих от първия път финиширах на 40 здраве за колата.
                      Има и различни тактики на развитие на шофьора..
                      Аз например с втория си профил пробвах една интересна тактика, която има доста добър резултат! Играе се за knockouts ! И шофьора се развива още от самото начало в тази насока(INTIMIDATION)! Всяко състезание гледаш да направиш колкото се може повече knockout-и.. дори и да не го спечелиш.. защото за определен брой knockout-и дава награди! И така доста бързо се сдобиваш с хубава екипировка, която ти помага много за по-нататък..

Skill distribution-а на профила ми с който съм я превъртял е следния :
                      Heart 11
                      Vision 5
                      Intimidation 21
                      Handling 25 (това е максимума)
                      Acceleration 24 (това е максимума)
                      Doctor 3
                      Focus 1
                      Anticipation 1
                      Endurance 1

Като това включва и бонус точките, които идват от екипировката.
                      Вижда се, че съм се развивал главно на Intimidation, Handling, Acceleration и малко Heart.
                      Още веднъж играта е страхотна!
                      Има една друга игра на същата фирма - казва се Evolution GT. Също е много добра... защото енджина на играта е същия - управлението и графиката е едно към едно.. но е с различни писти и различни коли... като и там има алфа, но е само една мисля (множе и две да са).. не помня добре.. сега ще я поцъкам малко и нея, че се сетих

Comment

Working...
                      X