Някой да е играл на тая игра ,в която се състезават само Алфи? И някой превъртал ли я е ? Наистина играта е много стара (мисля 2005 година беше,аз наскоро си я свалих и много ми харесва.Управлението е малко кофти, и графиката не е като на НФС мост уонтед ,но иначе играта много си я бива ..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой играл ли е на S.C.A.R. ?
Collapse
X
-
Колега, ето ти няколко теми посветени на въпросната игра намерени с търсачката.
Използвах думите "Squadra Course" за да ги намеря.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=12256
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=7917
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=885
По темата - играл съм я и продължавам да я играя от време на време..
Много е добра и според мен управлението си е ОК. Даже доста реалистично, което ми харесва много.Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98
-
Мисля я бях превъртял, ама не съм сигурн.. имам два акаунта и с първия мисля я превъртях и затова си направих нов, за да я почна отначало..
Но понеже вече я пускам за по едно състезание и не съм обръщал внимание.. а първия ми акаунт не съм го пускал от сума време... влизам с втория, с който не съм я превъртял със сигурност.. ще погледна довечера и ще ти кажада не се хваля сега че съм я превъртял - а да не съм
Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
Comment
-
еми аз я боря от месец и имам не повече от 30 златни купи , само един път на цяла писта съм взимал Clean Lap всичките обиколки ,Knockout не знам какво е и нямам нито една награда там и,а бе треа си отворя лаптопа ,щото ако има разбиращи ,да ми обяснят ,половината неща не са ми известни по тая игра
Comment
-
Превъртял съм я веднъж. Всички състезания със златни медали.
Има значение как си развивате шофераИ каква екипировка му слагате..
Аз от екипировка имам +36 Car condition.. Колата ми е на 136 здраве в началото на състезанието. Това много помага - да не я направите тоталка!
Днес от обяд играя на играта с втория ми профил с който не съм я превъртял ощеГолям кеф е. И преди малко си пуснах това последното състезание с 8C-тата (от профила ми с който съм я превъртял) ... ии... го спечелих от първия път
финиширах на 40 здраве за колата.
Има и различни тактики на развитие на шофьора..
Аз например с втория си профил пробвах една интересна тактика, която има доста добър резултат! Играе се за knockouts ! И шофьора се развива още от самото начало в тази насока(INTIMIDATION)! Всяко състезание гледаш да направиш колкото се може повече knockout-и.. дори и да не го спечелиш.. защото за определен брой knockout-и дава награди! И така доста бързо се сдобиваш с хубава екипировка, която ти помага много за по-нататък..
Skill distribution-а на профила ми с който съм я превъртял е следния :
Heart 11
Vision 5
Intimidation 21
Handling 25 (това е максимума)
Acceleration 24 (това е максимума)
Doctor 3
Focus 1
Anticipation 1
Endurance 1
Като това включва и бонус точките, които идват от екипировката.
Вижда се, че съм се развивал главно на Intimidation, Handling, Acceleration и малко Heart.
Още веднъж играта е страхотна!
Има една друга игра на същата фирма - казва се Evolution GT. Също е много добра... защото енджина на играта е същия - управлението и графиката е едно към едно.. но е с различни писти и различни коли... като и там има алфа, но е само една мисля (множе и две да са).. не помня добре.. сега ще я поцъкам малко и нея, че се сетихAlfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
Comment
Comment