Ами аз преди като карах 145 2.0 съм се пробвал с 2-3 такива голфа, единия го разминах много но според мен не беше наред а на другите много малко им взимах, но все пак голфа е по-лек. Та мисля че 156 върви осезателно по-зле от 145 и голфа ще победи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
От VW клуба... 156vs.Голф3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
toq li nemski moskvi4 4e bie alfata?Ne govorete taka 4e samo se izlagame. Az imam 156 2.0 i takiva golfove gi praim sme6ni!
=============================================
Тоя немски москвич ли ще бие алфата ? Не говорете така че само се излагаме. Аз имам 156 2.0 и такива голфове ги правя смешни
КОЛЕГА ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА- КИРИЛИЦАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА !!!
от 4 поста 3 са ти на маймуница
156 V6 turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от nkn66toq li nemski moskvi4 4e bie alfata?Ne govorete taka 4e samo se izlagame. Az imam 156 2.0 i takiva golfove gi praim sme6ni!
Тоя немски москвич ли ще бие алфата ? Не говорете така че само се излагаме. Аз имам 156 2.0 и такива голфове ги правя смешни
КОЛЕГА ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА- КИРИЛИЦАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА !!!
от 4 поста 3 са ти на маймуница
тоо кашон ще му земеш стартчето за едни 20-30 метра само ... и после с тая бързо спираща алфа ше разбереш какво да е да се чувстваш като крайпътна буца дето я подминават всеки ден на околовръстното ... и тази иначе така голяма алфа ще остане в тези така иначе дълги 17++ на 400м.
цялата тема ми прилича на другата която е заключена в която майсторите сравняваха през цялото време Голф 2 2.0 ГТИ - то такъв няма ... пък тоя дето го има и е Голф 2 е 1.8 ГТИ и щом няма след него 16в (което автора на темата не написа а даже по-късно каза ма то май не беше и ГТИ) значи ЛОГИЧНО мойте мУмчета е 8в. което логично означава че е има няма 110 коня ... а не 130-140 колкото го писаха и т.н. ... което ЛОГИЧНО тука за разбирачите да им кажа означава че тамошната алфа е била пълен смях ...
сори братчеди - карам фиат и рено но съм имал и голф и съм го пускал тук таме и просто само с надъхване и силни приказки не стаа ...
и вижте колегите на така мразената от всички марка в БГ колко колегиално се отнасят към нещата свързани с останалите марки и си правете сметка как изглежда всяка една лупмпенска тема с забележчици тарикатски в нея ...:: Show Me Some Madness ::
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от SnakerГолф 2 2.0 ГТИ - то такъв няма
но дори в бг се появвява от време на време
сигурно колегата се е бегал точно с тоя дето е от северна америка докаран който дефакто го произвеждат по същия модел на 1.8 само че е 130к.с.
няя проблеми:: Show Me Some Madness ::
Comment
-
Оф едно не разбирам, ние не ходим във форумите на ВАГ да им обясняваме колко са нетолерантни или някаква подобна щуротия
това тук е фен клуб и фен-форум, а не Общ автофорум където се предполага обективизъм? нали така
който иска толерантност да иде в тунинг.бг, там се дискутират такива теми
тук сме хора-фенове и мненията неможе да се очаква да са кой знае колко безпристрастни
а дали голф2 е 130 или 132,5 коня, грам не ме интерсува'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment