Значи , от простотия и свободно време в работата си ,реших да сменя осветлението в купето на моята алфа. Понеже таблото ми свети в червено ,а пепелника и копчетата за прозорците светят зелено (нещо адски тъпо според мен),реших ,че искам да си направя всичко в лилаво примерно. Питането ми е ,някой до сега правил ли го е на 156 ца?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой правил ли е това ?
Collapse
X
-
Извинявайбях пропуснал линка да добавя. Ето директен линк - http://www.xtuners.com/plazma.htm
Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеНямам представа какви материали точно се използватаз пък искам да си ги направя по ярко да светят и се чудя как да стане
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
километража на 156 цата не е с диоди ,ами с три бели крушки . Червеното идва от самите надписи които са на плексигласчето - черно в средата (не пропуска светлина) а цифрите са боядисани в червеникаво-оравжево,както и емблемата на самия часовник. А на дисплеичетата просто са сложили червеникаво фолио.е те тва е цялата аритметика. Колко ще ми струва да си намеря шаблоните и да дам да ми ги изработят примерно от синьо фолио... не мисля повече от 10-20 лева
Comment
-
Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщениес лазерни доиоди се прави мисля така се казваха ина4е моето табло от доста време е червено но не е ярко но като се замисля ще го преправям пакAlfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениекилометража на 156 цата не е с диоди ,ами с три бели крушки . Червеното идва от самите надписи които са на плексигласчето - черно в средата (не пропуска светлина) а цифрите са боядисани в червеникаво-оравжево,както и емблемата на самия часовник. А на дисплеичетата просто са сложили червеникаво фолио.е те тва е цялата аритметика. Колко ще ми струва да си намеря шаблоните и да дам да ми ги изработят примерно от синьо фолио... не мисля повече от 10-20 левазнам че от фолиото е ефекта и е с обикновенно крушки, но мисля че ще стане така както ти казвам, защото един приятел си прави на неговата със диоди и добре се получи. Мойто табло е със диоди и много много не смея да барам аз
Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
Comment