Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой правил ли е това ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой правил ли е това ?

Значи , от простотия и свободно време в работата си ,реших да сменя осветлението в купето на моята алфа. Понеже таблото ми свети в червено ,а пепелника и копчетата за прозорците светят зелено (нещо адски тъпо според мен),реших ,че искам да си направя всичко в лилаво примерно. Питането ми е ,някой до сега правил ли го е на 156 ца?

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

е тия италиянците са царе на сложнотиите. Разглобих часовника (единия) ,оказа се ,че трябва да си търся хартията отпред (то не е хартия ,ама) с цифрите в цвета ,който искам аз.Някой да знае къде да си намеря ?

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

От къде да си купиш такова фолио не знам но виж тук хората какво правят, самоче цената не е много приятна - http://www.xtuners.com/
      Last edited by MaDHaCkEr; d.m.y г., 20:37.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
      sigpic

Comment

къде е това тук ? не скивам линк

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Извинявай бях пропуснал линка да добавя. Ето директен линк - http://www.xtuners.com/plazma.htm
          sigpic

Comment

благодаря ,гледах там ,но нещо 200 + лева не ми се дават .Идеята ми е , да си направя шаблон на часовниците в цвят какъвто искам .Плексигласа е стотинки след това

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

в тоя сайт ме впечатли само фразата "плазмени часовници" е те такоа животно не мое разберем к`во е

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Нямам представа какви материали точно се използват аз пък искам да си ги направя по ярко да светят и се чудя как да стане
                sigpic

Comment

при мен не е до яркостта. Достатъчно ярки са ми уредите ,направо наситено червено-оранжево.Но ги искам сини с лек лилав оттенък

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
                    Нямам представа какви материали точно се използват аз пък искам да си ги направя по ярко да светят и се чудя как да стане
                    с лазерни доиоди се прави мисля така се казваха ина4е моето табло от доста време е червено но не е ярко но като се замисля ще го преправям пак
                    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                    www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Пробвай да сложиш сини диоди ама по ярки, мисля че ще се получи желаното.
                      sigpic

Comment

километража на 156 цата не е с диоди ,ами с три бели крушки . Червеното идва от самите надписи които са на плексигласчето - черно в средата (не пропуска светлина) а цифрите са боядисани в червеникаво-оравжево,както и емблемата на самия часовник. А на дисплеичетата просто са сложили червеникаво фолио.е те тва е цялата аритметика. Колко ще ми струва да си намеря шаблоните и да дам да ми ги изработят примерно от синьо фолио... не мисля повече от 10-20 лева

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщение
                          с лазерни доиоди се прави мисля така се казваха ина4е моето табло от доста време е червено но не е ярко но като се замисля ще го преправям пак
                          Можеш ли да покажеш снимки да видя как си го напраил?
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                            километража на 156 цата не е с диоди ,ами с три бели крушки . Червеното идва от самите надписи които са на плексигласчето - черно в средата (не пропуска светлина) а цифрите са боядисани в червеникаво-оравжево,както и емблемата на самия часовник. А на дисплеичетата просто са сложили червеникаво фолио.е те тва е цялата аритметика. Колко ще ми струва да си намеря шаблоните и да дам да ми ги изработят примерно от синьо фолио... не мисля повече от 10-20 лева
                            Така е знам че от фолиото е ефекта и е с обикновенно крушки, но мисля че ще стане така както ти казвам, защото един приятел си прави на неговата със диоди и добре се получи. Мойто табло е със диоди и много много не смея да барам аз
                            sigpic

Comment

треа ми просто шаблончеее ама не мога да намеря в нета в реални размери...

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                              X