Известие
Collapse
No announcement yet.
Браво на Ne0!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениееии добре добре , човек да не повярва чак 4 място
със сликове ли беше или сток ?
Първоначално публикувано от performance-bg.orgИталианско преследване 2008г, писта Дракон, 1ви кръг
....
Гуми тип "слик" и "стриит слик" са забранени!
...
AR 145 QV '97
Comment
-
Яко, пак се е размазал от кеф. Дано колата да не остане с тия детски столчета, че не моа се возя.'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениебе знаем го негошампиона му викат по баровете
)) ае и в брилянта в пловдив ли те знаят вече
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
честито на ne0 за доброто представяне и от и следващия път на сталбичката със подобаващото место то се знае коеMainaCore ако ми се беше обадил че ще ходиш щеше да има още един човек които да вика за ne0
цял ден се чудех какво да правя във нас
АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от MONI Покажи съобщение...Русо гладно нема...
Евала Нено с желание всичко се постига, дано успехите да излезнат и извън БГ.браво само така
!
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
с баба Иванка.... мой....
проблемите стръгнаха след клас А. Аз правих разправия за конусите заяото бяха идиотски поставени. Те бяха и причината да не съм на финал защото във всички стартове минах преди противниците си. Та след като се е ударил пича с рено чашата е преляла ама аз бях на път за София вече....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
Comment