Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 145 QV vs bmw 320(150ps)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе зарежи какво дават от завода .
    Ако ще гледаме какво дават от завода то тогава няма смисъл да си чешем езиците и трябва да приемем че . Въпроса в случая е какво ще се случи с QV vs BMW320
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

зависи колко е добро зад кормилното устроиство ,някои от тези баварки са със шпер и имат хубав старт но пак не е гаранция че ще те бие добро приятел4е кара купе с шпер и доста пъти сме се пробвали един път тои един аз така4е имаш шанс и да биеш и да паднеш
      ALFA ROMEO 146 TI
      Fiat FIORINO 1.4 95
      LANCIA LIBRA 2.4 jtd

Comment

ЗКУ-то винаги е важно.
        Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999

Comment

Ами една вечер на ОМВ-то на Бояна един приятел с Е36 (150 к.с.) и миро от форума се бегаха и миро си го припляска 2 дължинки и то стабилно. Поне след този случай Алфредо върви повече.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Брат говориш глупости бре,моля те,аз с мойта въря наравно с 325,веднъж съм пробвал само
            не знаеш за какви кошници иде реч - в града има 2-3 дето са с М-кови мотори че и пипани - бая злоба има у тях
            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
              не знаеш за какви кошници иде реч - в града има 2-3 дето са с М-кови мотори че и пипани - бая злоба има у тях

Давай ги тех ги тупам аз с която от двете си изберат ако се справят със сивата вадиме червената
              сметам че е честно ГТА срещу М-пауър
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                Май и ти пускаш някоя друга смешка... Айде понеже имам 325 е36 под ръка може да се пуснеш с него и като вървиш наравно с него ще черпя много!
                Давай за спорта аз ше карам мурджомобила Казвайте къде и кога аз ша му гепа кенефа
                Аве аре да си спретнеме малко гонки ....
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

що наистина не дойдете до сливен малко - да подтиснеме БМВ форума аз падам от тях с 3-4 коли смятай илия ако го пусна с такова какво му се случва
                  alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Давай за спорта аз ше карам мурджомобила Казвайте къде и кога аз ша му гепа кенефа
                    Аве аре да си спретнеме малко гонки ....
                    Айде дееее На мен ще ми е интересен резулата
                    важното е зрелище да има народа
                    146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от nick_145_QV Покажи съобщение
                      Здравеите колеги,
                      до сега не сам се заяждал по пловдивските улици с моито QV с bmw 320 се чудя това ако стане дали според вас 6те падне бавареца
                      Колега давай да ги пускаме, макар и да съм убеден че яко ще ме натупаш но ей така за спорта
                      Аз съм сега с нова 320-ска, комби е и тотален сток
                      Ето ви малко снимки от неделя на Калояново - с 146 1,8тс и 155 2,0тс 16в

ПП Дайте мнение за резултатите според вас - или колегите с тези коли ако четат
                      форума нека споделят и те

Last edited by mladfen; d.m.y г., 13:09.
                      Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
                      ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
                      LPG

Comment

Aко всичко е читаво и сток по колите, би трябвало със 146-цата да сте наравно, а 155-цата да те бие. Ама това само на книга.
                        Кажи какви бяха резултатите.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                          Aко всичко е читаво и сток по колите, би трябвало със 146-цата да сте наравно, а 155-цата да те бие. Ама това само на книга.
                          Кажи какви бяха резултатите.
                          БМВ-то ги е напляскало.
                          325 сток го бие и QV и TI аз с мойто QV нямам загуба от БМВ, кви ли не ми ги изкарваха е без М естествено.

Comment

важното е, че човека който дава старта е сектант
                            1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                            1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                            2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

МММ да напляскаги и двете алфи!
                              Не знам свяка с колко но с повече от по 1 кола, тъй като не ги виждах отстрани
                              А от стартовете между тях ми направи впечатление че може би 155-цата върви малко повечко
                              За 145 с 2,0 знам че дава високи 15-ски - 320-ската ми е доста далеч от тези времена но 325 е 15,5-15,7 а 328 е ниска 15-ска така че има от какво да падне QV-то
                              Last edited by mladfen; d.m.y г., 18:12.
                              Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ"
                              ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г.
                              LPG

Comment

от къде си ти ако имаш път към сливен пиши да те пуснеме с едно ТИ да видиме

Comment

Working...
                                X