If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз миналата седмица на калояново се пуснах с едно 320 купе Е36 което е с чип и шпер,а аз съм с 1.8 мотор пак с чип от един и същ човек са чиповете и ме дръпна с половин кола като се има в предвид че чипа на бмв-то е е доста надут по думите на човека които ги прави и все пак съм с 10 коня по малко заводско и без шпер така че ако не беше шпера го отнасях бмв-то макар че е с по голям мотор
ми аз на тва му правя до края на пистата ина4е около 400м 2 коли а и то е с 4ип!
п.с моита е сток!
аз миналата седмица на калояново се пуснах с едно 320 купе Е36 което е с чип и шпер,а аз съм с 1.8 мотор пак с чип от един и същ човек са чиповете и ме дръпна с половин кола като се има в предвид че чипа на бмв-то е е доста надут по думите на човека които ги прави и все пак съм с 10 коня по малко заводско и без шпер така че ако не беше шпера го отнасях бмв-то макар че е с по голям мотор
Аз нямам нито чип нито шпер но неможах да видя колко ти направих
Мисля че към кола и половина или една пред теб, незнам
Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ" ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г. LPG
Вижте на какво ни направиха нашите "БРАТЯ" ПОЛ РОШЕ: „Мощноста най-вероятно бе около 1400кс, но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280кс” - BMW М3 87г. LPG
Аве се в гъз от японци неразбирам може аз съм си мислел че е мазда сега загрях... а ония славчо мавчо ли е къф не ме интересува... Най-добре да си промени малко отношението особено за това кфо съм карал и кфо не щото съм сигурен че е карал макс 3 коли през живота си докато на мен работата ми е такава че карам секфи коли секи ден... И да алфаtа не е най-велика... и не съм го твърдял... ИНДИВИДЕ... Ебати разбирачите в тоя форум...човек да се обърка и веднага почват да се гаврят ама на мен левия ташак ми е на абордаш в десния крачол а на К*ра само му минава нали се сеш ....
Славчо / мавчо се извинява на балаган/малаган ли е къв е,че реагира остро. Па откъде си сигурен, колко коли съм карал - да не ме следиш . Опаа пак се поотпуснах .... сори. Малко се пообърках в поста ама няма да анализирам неправилните неща ! МИР!
за теб не говоря ама всички казваха че имаш шпер ти си ме дръпна доста говоря за сивото купе
Ицо, на мен ми е по интересно кой ви чипваше колите, защото в Пловдив не са много хората занимаващи се с това
ПП Като се пускахте с 155-цата няколко пъти какъв беше резултата, че от старта ми беше трудно да разбера
Comment