If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ахахха нямам толкова голяма торба . Ей го филтара снимах го че го свалих да го измия и да му сложа една гумичка да намали входния въздух(какви ли коментари ще предизвикам сега) и да спря да буботи в високите обороти
Attached Files
Опел Кадет GSI
166 2,4 JTD
ако мислиш че е здрава дай та тествам
Ае rijko, първо сподели ти какво разбираш под думичката "кулер". Опиши го, дай снимка...
Имам чувството, че се говори за различни неща.
Второ - опиши ми в каква конфигурация ти е въздуховодът в момента! Спортният ти филтър заместител ли е (replacement) или конусен (предполагам е първото).
Оригинално на боксера от кутията на филтъра тръгва една тръба, която стига до решетката. Някъде по тази тръба (по-близо до кутията на филтъра) излиза една по-малка тръба, която води до една "глуха" кутия (резонаторна кутия). Точно тя служи за заглушаване на шума от който искаш да се отървеш.
"кулер" или по точно казано "intercooler" нещото което служи за охлаждане на въздоха след турбината преди да влезе в двигателя
Но също така ако вапросния кулер се сложи не обиконвен мотор без турбо просто невиждам какъв ще е отрицателния ефект и да няма да има и положителен освен самия вид на автомобила визоално.
ето снимка на кулера ми ......
Attached Files
Опел Кадет GSI
166 2,4 JTD
ако мислиш че е здрава дай та тествам
ахахха нямам толкова голяма торба . Ей го филтара снимах го че го свалих да го измия и да му сложа една гумичка да намали входния въздух(какви ли коментари ще предизвикам сега) и да спря да буботи в високите обороти
"кулер" или по точно казано "intercooler" нещото което служи за охлаждане на въздоха след турбината преди да влезе в двигателя
Но също така ако вапросния кулер се сложи не обиконвен мотор без турбо просто невиждам какъв ще е отрицателния ефект и да няма да има и положителен освен самия вид на автомобила визоално.
ето снимка на кулера ми ......
Супер е кулерчето. Такива U-образни най-агресивно седят front-mounted
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Ахахах убиец на алфа ахахах ,аз съм я убил когато дойде от италия при мен преди 12 месеца. 38000 за това време и съм дал за ремонт и кунсомативи 1000 лв само и колата нема троп нема лоп а винаги е карана на реголатор
А по вапроса за кулера отказах се да го слагам на таз алфа
Продаваш ли го този филтер !?!?!
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment