Няма да е зле.Всичко във формула 1 се върти около Ферари.Прекалено много пари и интереси се въртят във Ферари.Съдииството винаги е било в полза на Ферари.Имаше период в който бяха много добри.Получаваше се така че те тръгват и всички зад тях.Ами то нямаше направо смисъл.СКУКА.Така че ако се откажат(което е невъзможно) няма да е голяма загуба.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ферари може да напуснат Формула едно!
Collapse
X
-
Не знам дали всички видяхте как Тимо Глок пропусна бай мангал,та да спечели по най-долния начин титлата!
Какво ли не направиха от ФИЯ да направят пилот от Макларън шампион:
-ограничения по двигателита;
-използването им незнам в колко си състезания;
-и най-важното-използането на скапаната им електроника за управление на горивните процеси-Майкрософт-ТАГ-Макларън!ЕГА им е последна титла!
Помните какво ги правеха Ферари и Рено с Марели-системите,нали?
От последното състезание бях много впечатлен от германчето Фетел,който има същия стил на каране като Шумахер.Е тоя и Алонсо ако ги съберат във Ферари,ще стане ад за английските хомоси!Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщениеОт последното състезание бях много впечатлен от германчето Фетел,който има същия стил на каране като Шумахер.Е тоя и Алонсо ако ги съберат във Ферари,ще стане ад за английските хомоси!
Не се става шампион със 5-та позиция и 40 секунди изоставане и каране като за загрявкапрез цялото състезание.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
Comment