If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко може да върви Уно 75к.с? по нанадолнището!!!!!
Сори за -а ама въпросното Уно съм го виждал преди 2 месеца някъде, една вечер на Сливница и се дърпаше с Витара В6 и от светофар до светофар Уното го праваше за смях
А инече просто не знам как се управлява кола 800 кг. със 180 км/ч.
Като карах Пунто 75, то при повече от 160 му трябва писта, не е за нашите пътища много е леко и неустойчиво.
Ни инече Уното е мания, а и трудно се бърка - особено по задните надписи 75+
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Сори за -а ама въпросното Уно съм го виждал преди 2 месеца някъде, една вечер на Сливница и се дърпаше с Витара В6 и от светофар до светофар Уното го праваше за смях
А инече просто не знам как се управлява кола 800 кг. със 180 км/ч.
Като карах Пунто 75, то при повече от 160 му трябва писта, не е за нашите пътища много е леко и неустойчиво.
Ни инече Уното е мания, а и трудно се бърка - особено по задните надписи 75+
Японското возило беше 150 коня , а иначе Уното е 850 кила и по ДжиПиЕс прави 178 макс ... а по нанадолнище 183
Бе не знам клко върви Uno 75 по нанадолнището, ма по нанагорнището /около Витиня/ днес вървя със 140 /и то на газ/ и имаше още мегдан за издуване. Тук е точно момента да Ви кажа че днес моята благоверна съпруга се сдоби с едно такова зверче. Изненадан съм че тая гнида е с пълен инжекцион - доста добро двигателче , много твърдо окачване, а возията е все едно си седнал на каруца, но пък доста стабилно в завоите. Утре мисля да го пробвам колко може да вдигне, предполагам че 160 може да ги отлепи като нищо а може би и 180 - дано
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment