Някой знае ли от каде мога да си изтегля диагностичен софтуер за 1.6 боксер че никаде не можах да намеря?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Software за 145?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениесофтуер си намерих сега остана и кабели да намеря,за тази програма ВИЗА183 какъв кабел ми трябва някой знае ли и каде да го намеря?
Comment
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениее не става ли с кабел само който да върйа към пс-то и буксата на екуто?
Comment
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениетова е за визата а иначе някаква друга програма с която директно мога да се свържа дали има?
Comment
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениеа какво представлява адаптора?
Comment
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениекоято се свързва към самиа компютър и към нея кабела който се свързва с ECU-то?значи ми трябва адаптер,кабел и софтуер,и мога сам да си регулирам и настройвам колата без да давам всеки път по 30 кинта за диагностика
Comment
-
Имам кодочетеца с кабелите и софтуера, и инструкция за работа. Ако имаш желание пиши ми на лични и ще се разберем.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
ето една интересна страница за всички интересуващи се от софтуер:http://www.programatoribg.com/
Comment
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениеето една интересна страница за всички интересуващи се от софтуер:http://www.programatoribg.com/
еми копувайVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
проблема е че 1,6 боксер са с gm multec еку и никъде нищо не пише по какъв стандарт е комуникацията с него. само е ясно че има К и Л линии, а тая виса унискан прилича на пълно дърво с тия 2 ком порта и дос ........ трябва да има и по лесен начин и от към софтуер и от към хардуер. някой ако може да помогне....
гледам във фиат форума има много голяма тема, дали някои фиатки ползват такава инжекция.точка
Comment
Comment