Известие

Collapse
No announcement yet.

Just Colin!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
    По голяма звезда..Нено ама и ти имаш едни изказвания..
    Не те разбрах.

Иначе Сър Крис Хой е 6 пъти Олимпийски шампион и 11 пъти световен..... другите отличия и медали нямам представа колко са....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
      Не те разбрах.

Иначе Сър Крис Хой е 6 пъти Олимпийски шампион и 11 пъти световен..... другите отличия и медали нямам представа колко са....
      Да, прочетох за младежа, но просто да сравниш велосипедист... с легендарен рали пилот..пък и да кажеш, че е ПО....

Comment

От моя гледна точка, колкото и да съм фен на Колин, Крис Хой е много, много по-голям спортист.

Проблема е че сме в заухава държава където освен футбол други спортове няма, а колоезденето в западна Европа е след футбола. В Англия е почти на нивото на ръгбито

А Хой им е един от най-големите спортисти на UK... той носи знамето.. прави си сметката

п.с. Да те светна, че колоезденето е формула 1 на спортовете що се касае за физика на човека. Каквото се измисли там се ползва след години в другите спортове.

велосипедист....
        Last edited by ne0; d.m.y г., 12:17.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Казах ти вече се информирах за постиженията на човека.
          За футбол не ми се говори щот според мен '' не бръмчи ли не е спорт'' По твойта логика ... къде отива голф-а като спорт крикета ..и т.н. А ако гледаме кой спорт е най следен...ми Супербола и Кеч-а който изпреварва последните години и Супербола по гледане
          За да стане ясно, просто се подразних как едва ли не умаловажи едно от най изявените спортни имена в автомобилния спорт.... което не ми се вижда правилно. + Темата не е за велосипедист и това не е вело форум :P
          Нека спрем да спамим до тук мисля всеки си изказа вижданията

Comment

Въобще не съм искал да споря, просто съм близо до колоезденето и го вземам лично, кoгато хората не са запознати с факти за този спорт. На едно мнение сме. Трябва да се уважават спортистите.
            Last edited by ne0; d.m.y г., 15:55.

Comment

Racing Legends Colin McRae

Comment

Working...
              X