If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е кво толкова има да му обсъждате немога да ви разбера. Мен ми е смешно за това спамя като във вартбург и трабант форума все едно. Пусне се тема за постен филтър 7 страници и накрая никой не сложи
Еби му меча ... сваляте фара,разглабяте го,изшкурвате повърхноста която ще пръскате,хващате един черен мат спрей боядисвате,съхне зглобявате и се радвате.
Ico83, те и така са си красиви фаровете, не виждам защо трябва да ги модифицираш.
казах че просто си играя за сега и ако някои иска мога да направя на неговата кола моята за сега няма да я модефицирам все пак се опитвам с такива неща да си дикарам някои лев към заплатата която не е кои знае каква
колкото до моята кола тя претърпя само тази модефикация
на последната снимка се вижда какво става като някои иска да спести 15лв
ето тук може да се види с какво друго се занимавам
ако е с фолио от камачета дето летят от колите какво ли ще стане с него освен ако не е отвътре а там какво ли ще му се случи от температурата
ако е със ксенон той не нагрява до колкото знам,пък може и да са опушени.Ас преди като имах полско фиатче му бях свалил стоповете и с черна боя за брони ги намазах отвътре и ефекта беше същия.
Comment