If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм автора на клипа. Чувах как ти хрускат скоростите при превключване, доста неприятен звук беше. А за гумите няма как, аз затова реших да не карам, за да не си съсипя новите зимни.
Нео батко много неприятно.Значи за това не те видях днеска.Аз пък въпреки безбройните проблеми и силно невървящата кола се борих до край в А1 и просто една невлезнала навреме 3-та ме деляха от купа в А1. Но какво да се прави както се казва следващия път и се надявам вече да съм ги изчистил безбройте проблеми който ме сапътстваха 2-та дена даже и попътно... http://www.youtube.com/watch?v=h97oCsGALNI
Много добре сте си изкарали!!!
Доста хубави изпълнения има в клипа - доста гума си замина, но кеф цена няма!!!
п.п.
Как може да научаваме своевременно за такива състезания - най-малко като публика да присъстваме?!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Мачкай ги ве Нено... Гумите малко зехте с Коцето ама тва е заради него..,,, разсейвал те е нещо...Неможар-навигатор....
все пак е с гипсирана ръка, изпусна записките вика 4 ляв 90 и....................... с 70 в гумите....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Аз съм автора на клипа. Чувах как ти хрускат скоростите при превключване, доста неприятен звук беше. А за гумите няма как, аз затова реших да не карам, за да не си съсипя новите зимни.
Поредните поздравления за клиповете ти. Ако ги няма хора като теб може да сме изтъркали всички гуми на света но никой няма да разбере.
ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ!!!!!!!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Браво, Нено, в тебе не сме се съмнявали никога! Ма друг път пускай такива съобщения преди а не след събитията, да можем и семкаджиите да оплакнем очите!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Ахахахах Не0 или хората почнаха да бъркат 2-те ни Алфи или са ти много големи фенове да не кажа сектанти
И двете
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Значи не0 се състезава в клас б1 и доколото знам кара само първия ден и счупи скоростна за съжаление.
Та той си беше с неговата тъмно зелена 145-ца 1.6тс.
Аз карах в клас а1 с черната 145-ца 1.4тс и 2-рия ден се паднах с едно много бързо "момче" ако така мога да нарека Александър Димитров(който стана и победител в А1).Имах проблеми с педала на съединителя и стана така,че на излизане на правата накрая неможах да включа 3-та скорост 3 пъти и в крайна сметка отпаднах за по-малко от 1 секунда което ми коства минимум 2-ро място от 21 участника в класа(все пак бях с най-бавния автомобил в цялото състезание и то с 15" басс и багажа ни за 2-та дена вътре).
За протокола имаше и една Q4-ка червена но нещо не останах доволен от представянето й.
Значи не0 се състезава в клас б1 и доколото знам кара само първия ден и счупи скоростна за съжаление.
Та той си беше с неговата тъмно зелена 145-ца 1.6тс.
Аз карах в клас а1 с черната 145-ца 1.4тс и 2-рия ден се паднах с едно много бързо "момче" ако така мога да нарека Александър Димитров(който стана и победител в А1).Имах проблеми с педала на съединителя и стана така,че на излизане на правата накрая неможах да включа 3-та скорост 3 пъти и в крайна сметка отпаднах за по-малко от 1 секунда което ми коства минимум 2-ро място от 21 участника в класа(все пак бях с най-бавния автомобил в цялото състезание и то с 15" басс и багажа ни за 2-та дена вътре).
За протокола имаше и една Q4-ка червена но нещо не останах доволен от представянето й.
Comment