Известие

Collapse
No announcement yet.

Еволюция на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
    Моля те снимай ми го това нещо(упътването, документите), че толкова радари са минали през ръцете ми и освен че навсякъде пише радар-детектор, ами и думата анти-радар не се споменава, да не говорим за пасивен или активен. Ама ме узадачи с това. Ако можеш снимай Тва със стелките е така, ама не е ли много таксиджийско? При тях има трафик на хора и е нормално да се цапат. Ама ти си си само ти, пък и да не си само ти, няма да се цапат чак толкова, а и калния сезон отмина. Пък като се изцапат на автомивката маркуча и готово
    Абе таксиджийско, ама практично. Пак и колкот и да е качва се все някой в колата ми и винаги ще изцапа. Пак и постоянно до автомивката да ходя... Утре ще ти снимам документите на радара и ще ти го постна тука, че сега ще излизам

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister
      Подлец, абе гад мръсна...

А за да не съм ОФ, искам да попитам. Тоя ароматизатор не те ли дразни как виси посредата на нищото и не ти ли пречи? Никога не съм можел да разбера защо хората си увисват некви неща да се мандахерцат.
      Той се отмириса вече и го няма

Comment

• за колата,

За колата, мое да е кичозна, ама екстри отвсякъде е вградил човека, за такава еволюция на Запад хората предавания правят (pimp my ride). Ако можеше всичко да променим и доискусурим идеално дизайнерски значи, поне половината тука щяхме да реботим във ПининФарина... А за стелките да не ти пука, и аз имам такива на Г3 (с 2 лица са, отдолу гумени, нали), че и такива педали си купих (ама им се развиват стягащите болчета с времето и ги махнах). И ме боли писалката - на някой му харесват, на друг - не. Въпрос на вкус. Ама верно като си пуснал темата, очаквай и негативни мнения, а понеже живеем в една китна държава дето всичко ни е наред, се очакват и обиди, че и да им се отвръща.
        Alfa 156 2.0 - ех,
        Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
        Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
        Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

• Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
          За колата, мое да е кичозна, ама екстри отвсякъде е вградил човека, за такава еволюция на Запад хората предавания правят (pimp my ride)
          Е ако харесва да кара кола с "негърски тунинг", тва е негов избор. Всеки има право на лош вкус.

Щото ако не знаете - pimp my ride си е точно негърски тунинг, обаче направен с мнооооооооого пари и особен "вкус"

Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Следващият който си позволи да използва обидни думи отлита директно.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• КАКВА КОЛА
              Без лоши чувства, но мисля, че в стремежа си да я напълниш с екстри ЛЕКО казано си попрекалил...
              Няма лошо, щом те кефи

П.С. Мислил ли си и лепенки да и слагаш?

Comment

• Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                КАКВА КОЛА
                Без лоши чувства, но мисля, че в стремежа си да я напълниш с екстри ЛЕКО казано си попрекалил...
                Няма лошо, щом те кефи

П.С. Мислил ли си и лепенки да и слагаш?
                Не. Просто искам играчки и всевъзможни екстри. Мислел съм за подгряване на седалките и кожа.

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                  Не. Просто искам играчки и всевъзможни екстри. Мислел съм за подгряване на седалките и кожа.
                  Варианта ти е нови седалки
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                    Варианта ти е нови седалки
                    Дам направих си една сметка и май така излезе по-евтино ,отколкото да поръчвам Seat Heaters от ebay и да ходя на тапицер.

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                      Дам направих си една сметка и май така излезе по-евтино ,отколкото да поръчвам Seat Heaters от ebay и да ходя на тапицер.
                      И се сменят за 10 минути

Comment

• Днеск е хубав ден, знаете ли защо? Защото искам с това видео да натрия носа на всички хейтъри, които оплюха колата и да благодаря на тези които казаха добри неща.

http://www.youtube.com/watch?v=txcrLsgy9ZY

Мислех да продължавам проекта със Зендер тунинг по алфата, но реших че няма повече смисъл да правя каквото и да е било друго по нея и до тук се спирам с това което е.
                        Attached Files
                        Last edited by RoMAN; d.m.y г., 13:47.

Comment

• Честито за победата.
                          А за колата гледам отдавна си ги правил тези неща.
                          А сега има доста вариянти да си пуснеш двд на оригиалния дисплей и по-този начин да не ти пречи понякога екрана ,че е нагоре.
                          Ароматизатори всякакви видове и пак може да ги направиш да не се виждат.
                          Отзад двуцевката си е екстра , педалите пак са си добре , стелките и на мен не ми харесват - все пак караш лимузина
                          За екраните в облегалките - не стоят добре със салона , ама ако си зимаш седалки с подгряване и са черни ще е екстра.
                          И радар-а може си го сложиш над огледалото
                          Привърженик съм на чистия тунинг да е елегантна колата и една причина да ми харесват италянките е тва че са със супер дизайн
                          Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                          Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

• Първоначално публикувано от nasty Покажи съобщение
                            Честито за победата.
                            А за колата гледам отдавна си ги правил тези неща.
                            А сега има доста вариянти да си пуснеш двд на оригиалния дисплей и по-този начин да не ти пречи понякога екрана ,че е нагоре.
                            Ароматизатори всякакви видове и пак може да ги направиш да не се виждат.
                            Отзад двуцевката си е екстра , педалите пак са си добре , стелките и на мен не ми харесват - все пак караш лимузина
                            За екраните в облегалките - не стоят добре със салона , ама ако си зимаш седалки с подгряване и са черни ще е екстра.
                            И радар-а може си го сложиш над огледалото
                            Привърженик съм на чистия тунинг да е елегантна колата и една причина да ми харесват италянките е тва че са със супер дизайн
                            Ами той не пречи между другото и грам, също така нощем автоматично преминава в друга функция да не ми блести в очите, а нали знаеш все пак че и монитора може да се прибира Знаеш ли, за седалките и аз го мислех но вече са излишни пари и като я продавам един ден ще трябва един вид да подаря тоя салон и като се замисля подлавниците не стоят чак толкова зле , защото според мен се връзват с таблото и корите в интериора. Стелките отдавна ги няма... скъсаха се вече, а ароматизатора отдавна отмириса

Comment

• Колега те са те оценили там където трябва ние можем само да се радваме на твоето постижение ! Задните екрани наистина се връзват повече с черен кожен салон , но както и ти го каза набиване на пари си е тва , още веднъж евала и успех за напред !
                              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Относно подглавниците .. ми не можеш ли просто да ги свалиш и да ги закараш на тапицер да ти сложат сива кожа?

Comment

Working...
                                X