Първоначално публикувано от EMo0o
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Еволюция на 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеДа може, 70-80 лв. е работата ама исках да е в тон със салона ( плюш демек) ама не могат да намерят такъв и ми предлагат сива кожа както ти казваш, тая сива кожа на кое се връзва? По-добре да си върви черното с таблото и останалта част от интериора.от стария ми салон.. Така и така съм с бежов , ако имаш желание ще ги потърся и ще измислим нещо
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Колега евала за ентусиазма... сега да почвам с критиката
Намери си ТВ/CarPC с поддръжка на външен GPS модул... или направо вгради цялото чудо в таблото - скъпо но намалява обкичването.
Още повече имаш екран там... може да се смени екрана или да се подаде сигнал към него от плеъра и навигацията.
А може да се преаранжира таблото та да се отвори място за по-голям екран, има правен подобен проект на 156.
Мястото на ароматизатора е на задна лява дръжка... или някъде другаде където няма да се мандахерца като увиснал магарешки ***.
Облегалките за глава е по-добре да са в цвета на седалките.
Надписчето отзад поне да беше цяло ли...
6000к са кофти светлина ... застани до някой с фабрични 4300к и помисли пак за читави ксенони.
Иначе аудио-видео часта е добра, задните дисплеи също, външния вид на колата е докаран.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеКолега мерси за комплиментите, но критика не приемам. Няма нищо да променя, защото колата си спечели конкурса в сегашното състояниеИма една поговорка "Ако нещо си работи добре, не го поправяй"
Иначе честито, по късно разбрах че ти си спечелил аудиото.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеНямаше драгче да видиш как си работиИначе честито, по късно разбрах че ти си спечелил аудиото.
Last edited by RoMAN; d.m.y г., 01:38.
Comment
-
В крайна сметка всеки си прави колата така , че да му харесва на него , да се качва с кеф в нея и да си я кара с удоволствие (може би не всички имат възможност да е на 100% така , но се стараят) ! Похвали и критики ще има винаги - хора много , вкусове и разбирания същоВсе пак форума е да си даваме съвети и да си помагаме , което не значи че всичко казано тук ще ни допадне .. искам да кажа , че всеки казва как е най-добре за него , а не че твойто не трябва да си ти харесва на теб
Честито и от мен за победата на феста , за нещастие не можах да дойда .. интересно ми беше да видя колата , но по-нататък ще се види (дай боже още по-добра)
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеВ крайна сметка всеки си прави колата така , че да му харесва на него , да се качва с кеф в нея и да си я кара с удоволствие (може би не всички имат възможност да е на 100% така , но се стараят) ! Похвали и критики ще има винаги - хора много , вкусове и разбирания същоВсе пак форума е да си даваме съвети и да си помагаме , което не значи че всичко казано тук ще ни допадне .. искам да кажа , че всеки казва как е най-добре за него , а не че твойто не трябва да си ти харесва на теб
Честито и от мен за победата на феста , за нещастие не можах да дойда .. интересно ми беше да видя колата , но по-нататък ще се види (дай боже още по-добра)
Comment
Comment