Известие

Collapse
No announcement yet.

чип тунинг-въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• чип тунинг-въпрос

Извинявам се за баналния въпрос, но интересувам се от чиптунинг на 164 2.0тс.Видях че има 3-ма търговци предлагащи такава услуга.
    -Мацико
    -BlackAngels
    -Lacho_ (няма марка)
    Кого да избера и защо?Който знае повече информация нека ми помогне.
    Alfa164 T.S 148++ HP
    Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Black Angels. Защото така казвам Пробвал съм при тях и съм доволен.

Comment

Първоначално публикувано от alfaracer Покажи съобщение
      Извинявам се за баналния въпрос, но интересувам се от чиптунинг на 164 2.0тс.Видях че има 3-ма търговци предлагащи такава услуга.
      -Мацико
      -BlackAngels
      -Lacho_ (няма марка)
      Кого да избера и защо?Който знае повече информация нека ми помогне.
      Колега, в раздел Продава 1912 е пуснал обява, че си продава чипа. виж какво можете да се споразумеете. Поне знаеш, че чипа е пробван и работеше перфекто на неговата 164-ка. Ако не се лъжа правеше средни 15-ки
      Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
      Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Ми карай ги по ред - написъл си Мацико първо

Питай Бонев от форума ако искаш, той например е с кастъм чип.
        Last edited by Nikiboy; d.m.y г., 10:10.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
          Black Angels. Защото така казвам Пробвал съм при тях и съм доволен.
          А друг пробвал ли си?
          '97 155 1.8 16V
          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
          the cost of living is dying...everybody pays...
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
            А друг пробвал ли си?
            Нем...Имам още един познат със техен чип и той е много доволен и наистина хвърчи.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
              Нем...Имам още един познат със техен чип и той е много доволен и наистина хвърчи.
              E те всички хвърчат. Аз поне съм пробвал 6, 7 до сега. Въпросът е всичко да е нагласено оптимално. Горивна смес в ниски и воски обороти - оптимална. Оптимален ъгъл на запалването. Колата може да върви много с всеки чип, но как се държи в ниските на подаване на гориво и да връщане на педала на газта. Мотора трябва да се чувства, че работи леко и плавно без да се мъчи. Разлика от чип до чип има въпреки малките промени м/у тях. Не знам тука предагащите чип тунинг с готови карти ли работят или самите те ги програмират (в което се съмнявам), но защо не. Не ги познавам момчетата, не знам колко са компетентни, за това по-добре ги питай всички по отделно, както ще направят по твоята кола и от това което ше ти кажат и обеснят ше прецениш кой колко му е сивото вещество в главата и ще се ориентираш
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Благодаря за информацията особено от колегата ОЕМ.Поне разбрах че не трябва да купувам чип 2-ра ръка.И най напред ще си оправя двигателя, и ще го згъстя малко.Един колега алфист си изпили главата с 0.6 ще пробвам и аз.
                Alfa164 T.S 148++ HP
                Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Благодаря за информацията особено от колегата ОЕМ.Поне разбрах че не трябва да купувам чип 2-ра ръка.И най напред ще си оправя двигателя, и ще го згъстя малко.Един колега алфист си изпили главата с 0.6 ще пробвам и аз.
                  Погрешно си разбрал. Не съм казал нищо за чип втора ръка. Той няма какво да му стане. Ако е от същата кола като твоята и е доволен чоевека значи няма проблем.

Comment

аз имам перфектния чип ама .....
                    alfa 164 t.s ex
                    tipo 2,0 16v turbo ex
                    opel astra amnesia ex
                    megane 2 ex
                    alfa 159 jtd ех
                    audi A6/S TQ 330+
                    audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                    alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

батка къв ша бъде ефекта от чипа на тва нещо дет няма вакум да са движи
                      мноу ми е интересно
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                        батка къв ша бъде ефекта от чипа на тва нещо дет няма вакум да са движи
                        мноу ми е интересно
                        Почти никакъв. Трябва да си познаваш колата за да усетиш разлика Ако седне един дето никога не е карал тази кола и да седне в същата без чип разлика сигурно няма да усети.

Comment

абе колеги нека и ас попитам за моита красвица 156 1.8 дали ще осетя някакжо подобрение във вървенето?казаха сащо че свалял разхода на гориво.дали ще има смисал ако е на бензинова кола?
                          Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

С такова голяма сгъстяване да ли няма да имаш проблеми с детонации колата ще е адски капризна към бензина може и 100 октана да не вършат валове после да не се налага да слагаш спортни валове за да се разреди, все пак ти си знаеш колата е твоя но ми се виждат много тези 0,6мм
                            156 1,8 ТS 99
                            Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
                              С такова голяма сгъстяване да ли няма да имаш проблеми с детонации колата ще е адски капризна към бензина може и 100 октана да не вършат валове после да не се налага да слагаш спортни валове за да се разреди, все пак ти си знаеш колата е твоя но ми се виждат много тези 0,6мм
                              0,6 мм. Това много ли е?

Comment

Working...
                              X