Кони продават ли пружини към комплектите си ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дойде ми Жълтото Кони!!
Collapse
X
-
Продават всичко, ама първо че колата ще стане мнооого ниска, а поне аз на българските пътища ме е страх да я снижавам още повече....Точно според мен това е хубавото на тия кони, че не изискват задължителна смяна на пружините (стоковите), а може да се сложат директно на тях.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение327лв с отстъпка от познат
това за 4-те ли е?
Дай да взема и аз един комплект за моята белисима?
Това си е направо подаръкsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениекво стана колега сложи ли ги? гледам че си пуснал старите за продажба значи си ги сложил пусни малко снимки да видим как седят че се зачудих и аз за едни конита.
Това което се променя с тия железа, не излиза на снимки, или малка част от него излиза, но не на статични снимки!
Качваш се возиш се и разбираш за теб ли са или не!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение327 за 2 предни...
Задните ще дойдат в неопределен период...(до няколко месеца) Не знам колко ще ми излезат.
Мерси.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениее колегата нали каза че на най твърдото снижавали малко та точно това искам да видя-колко...
AR 145 QV '97
Comment
-
Към колегите, които карат с кони спорт на 147/156/ГТ, имате ли някакво скърцане от предните амортисьори, когато се сложат на максимум твърдост при преминаване през неравности? При мен се получава, като че ли горе от тампона на амортисьора. Пружините са Eibach Prо kit, тях ги изключвам като вариант, защото ги покарах някой друг месец с обикновени амортисьори и скърцане нямаше, а вече започнаха да ме изнервят до ръба да я забия в някое дърво...Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
Comment